Hvordan at slippe af larver i en køkkenhave

January 3

Hvordan at slippe af larver i en køkkenhave

Når larver invaderer din køkkenhave, vil du har brug for en løsning--hurtig. Larver kan gøre en masse skade i en lille mængde af tid. Tegn på en caterpillar invasion omfatter tygget blade og deform frugter. Ikke-giftige, effektiv kontrol er til rådighed til at mindske eller fjerne de ødelæggelser forårsaget af disse fælles haven skadedyr.

Instruktioner

Hvordan at slippe af larver i din have

•Begin med et fysisk angreb. Tidlig morgen eller sen aften er prime caterpillar jagt gange. Kig på undersiden af bladene, svippede væk noget, der ligner et æg klynge, og pick off enhver voksen larver. Slippe dem i en tom kop og frigive dem flere hundrede yards fra din køkkenhave. Du kan også slippe dem i sæbevand til at dræbe dem.

•Spray med et jord-venlige bakteriel. Bacillus thuringiensis (Bt) er begunstiget af mange gartnere, fordi den er selektiv; Det er sikkert for mange gavnlige insekter samt fisk, fugle og pattedyr. Det er blandet med vand.

•Åbn parasitter. Trichogramma hveps er små parasitter, der lever af æg af møl og larver. Når du køber Trichogramma hveps, ankommer de inde parasitized moth æg. Hænge æggene i din have og vente for dem at klække. Der er flere arter af Trichogramma; T. pretiosum bruges på vegetabilske og feltet afgrøder.

•Practice god haven hygiejne. Fjerne døde blade og snavs i slutningen af sæsonen og sveske og bortskaffe enhver syge planter. Desinficere værktøjer regelmæssigt.

Tips & advarsler

  • Vent, indtil du se larver før frigive gavnlige insekter. Hvis du slipper dem uden en fristende fødevareforsyning, vil de flyve ud på jagt efter bedre grunde.
  • Mange insekticider og andre kemikalier er giftige for bestøvende bier og bør ikke anvendes på blomstrende planter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com