Hvordan at slippe af larver i huset

May 24

Hvordan at slippe af larver i huset

Larver kan komme i dit hus som gæster på planter du bringe inde eller krybende gennem huller i skærme, åbne vinduer eller revner i væggene. Mens disse skadedyr ikke er farlig for dig, er de grimme og uhygiejnisk. Larver kommer i en bred vifte af farver og kan føles glat eller håret. De tygge på planter, og kan hurtigt sætte huller i indendørs og udendørs løv, hvis du ikke behandle en infestation.

Instruktioner

•Anvend en kost til at børste larver fra de udvendige og indvendige vægge af dit hus en gang om dagen for at forhindre dem fra at forlade en SLIM trail der kan plette dit hus. Også gyvel larver fra windows og skærme. For larver på ydersiden af dit hus, sprøjte dem med vand fra en slange også værker.

•Pluck larver fra møbler, tællere og andre rum. Også kontrollere potteplanter til larver og fjerne larver fra planter. Returnere larver udenfor eller afhænde dem.

•Sweep lager caterpillar kokoner ved hjælp af en stiv-strittede kost. Begrave eller brænde kokoner for at kvæle dine caterpillar problem i dens spor.

•Applicer et insektmiddel, der henvender sig til larver omkring fundamentet for dit hus, efter ansøgning instruktioner for dit produkt. For kontrol inde i huset, spray planter med et insekticid eller støv dem med insektdræbende pulver.

•Fortsæt manuelt fjerne larver fra omkring dit hus mens insekticidet gør sit arbejde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com