Hvordan at slippe af lopper uden farlige kemikalier

August 3

Hvordan at slippe af lopper uden farlige kemikalier

Lopper er en irriterende og ofte smertefulde problem for både dig og dit kæledyr. Disse små bugs er næsten usynlige, men har en smertefuld bid, der nemt kan blive smittet. Hvis du ønsker at bo væk fra at bruge barske kemikalier i dit hjem, men er oplever en mild til moderat loppe angreb, er der nogle naturlige, ikke-giftige måder at befri dit hjem af disse små skadedyr.

Instruktioner

•Skru støvsuge dit hjem og rense alle overflader. Lopper kan primært live på dit kæledyr, men de kan hoppe over 100 gange deres egen højde og kan lægge næsten usynlige æg på enhver overflade.

•Bathe jeres pet i varmt vand, og skrub dem med flydende opvaskemiddel. Opvaskesæbe er ugiftigt og vil dræbe lopper straks. Det vil ikke, men forlader eventuelle rester bag for at dræbe nyklækkede lopper, så du bliver nødt til at gentage dette mindst to gange om ugen at være effektiv.

•Treat tæppe og pet møbler med diatoméjord. Diatoméjord er en giftfri naturlige stof, der vil dræbe alle lopper, det kommer i kontakt med på kontakt. En let overbrusning af diatoméjord på high-trafik tæppe overflader og områder dit kæledyr frekventerer vil dræbe lopper, og vil også ødelægge loppe æggene så godt. Brug ikke pool-grade diatoméjord, da dette er meget giftige for kæledyr.

•Brug eucalyptus olie på sokler og andre områder, hvor du ikke kan sætte diatoméjord. Dette vil naturligt afskrækkende og tvinge lopper tilbage i de behandlede områder.

Tips & advarsler

  • Vakuum og rene overflader dit hjem hver dag for de bedste resultater.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com