Hvordan at slippe af med Bindis & gøre min græsplæne ser godt

October 3

Bindi ukrudt eller græsplæne burweeds, er årlig Bredbladet planter, der dukker op i om vinteren. Gartnere har ofte et problem med denne lavtvoksende plante, fordi det producerer skarpe frugt, der kan punktere huden. Du kan identificere dette ukrudt ved sin tornede blomsterhoveder. Det er vigtigt at fjerne bindi ukrudt fra værftet at forhindre ukrudt i fortrængning din græstørv græs. Ordentlig kulturelle praksisser som gødskning, græsslåning og passende vanding reducere bindi befolkningen og gøre din græsplæne ser godt ud.

Instruktioner

•Spray post emergent selektiv herbicid, der indeholder dicamba på din bindi ukrudt. Vælge en tør dag at anvende ukrudtsmidlet. Genanvende herbicid efter retninger.

•Dig op døde bindi ukrudt fra gården ved hjælp af en spade. Klippe den omkringliggende græs ned til 2 inches at forhindre græsset i at konkurrere med din nye græs frøplanter. Udsendes en igangsætter gødning, der har en NPK beløb af 10-20-10 på den nøgne område med en sats på 20 pounds per 1000 kvadratfod. Till starter gødningen i de første 2 til 4 inches af muld.

•Distribute din græs frø over de nøgne områder. Dække med 1/8 tomme af kompost og vand i området. Holde området vandes for at tilskynde græs frø spiring.

•Fertilize din græsplæne med en gødning, der indeholder langsom frigivelse kvælstof. Distribuere kvælstof med en hastighed på 1 pund pr. 1.000 kvadratfod og vand på plænen.

•Mow din græsplæne, når den når 4½ inches; Mow ned til 3 inches at tilskynde sund, frodige voksende græs vinger. Holde græsplæne udklip på græsplæne til at bidrage ekstra kvælstof.

Tips & advarsler

  • Spray din græsplæne i slutningen af sommeren med en pre emergent herbicid, der forhindrer bindi Bredbladet ukrudtsfrø fra spire. Bruge et ukrudtsmiddel, der indeholder benefin.
  • Smide døde bindi debris. Undgå at placere det i din kompost, fordi frøene bliver spredt på græsplænen og reseed det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com