Hvordan at slippe af med bladlus på roser uden skrappe kemikalier

February 19

Hvordan at slippe af med bladlus på roser uden skrappe kemikalier

Bladlus er tiltrukket af roser. Når de angriber en rosenhæk de ofte dækker bud og stilke af roserne, ødelægge delene de fodring ud af. Når roser er hårdt angrebne, ligner hver stængel nær blomsten en levende frakke af bladlus. Barske kemikalier arbejde for at slippe af med bladlus, men de er ikke gode til lokale dyreliv, børn eller kæledyr til at være omkring. De er ikke godt for miljøet enten. Denne meget mildere bladlus fjernelse metode er mindre destruktive og mere sikkert at bruge. Det tager bare lidt tid.

Instruktioner

•Sæt et par presser af flydende skål sæbe i en stor skål. Derefter tilsættes det varme vand og fyld skålen med, så det gør nice sudsy vand. Bruger ikke varmt vand eller du kan såre roserne. Bare bruge en lunken vand og parabol sæbe blanding.

•Tag på din gummihandsker. Så tag skålen med varmt sudsy vand og klud ud til din rosenbuske. Handsker beskytter dine hænder og du vil ikke have at røre bladlus, hvis du er sarte om smadre dem. Du behøver ikke at bære dem selv. Vær forsigtig med torne, hvis du ikke bære handsker.

• Start klemme nogle sæbevand ned hver gren og over hver blomsterknop med den våde sudsy klud.

•Then med handskerne på, gnide dine fingre over roser og rosenknopper fjerner alle bladlus. Smadre dem mellem fingrene, som du fjerner dem. Rense dem ud af hvert område helt.

•Kontrollér sikker du kontrollere hele rosenhækken, langs grenene og blomster så at du får dem alle. Bladlus sprede og formere sig hurtigt, ser meget grimme og er ekstremt ødelæggende, især for nye vækst på roser. De kan dække overfladen af hver rosebud og suge livet ud af dem. De er en slags lus, der lever af planter.

•Pour resten af sudsy blandingen over hele den nye vækst af planten når du er færdig fjerner dem. Bladlus ikke kun gøre skade på roser, men de også efterlade et restprodukt, der fremmer væksten af andre ting på roser som mug. Gentag metoden igen på et senere tidspunkt, hvis du ser bladlus vender tilbage igen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com