Hvordan at slippe af med Boxwood Bugs

July 13

Hvordan at slippe af med Boxwood Bugs

Boxwood bugs eller boxelder bugs live på boxwood, boxelder og ahorn træer; de samles i store befolkningsgrupper på siderne af træerne eller på nærliggende bygninger og strukturer. På træer, kan disse fejl forårsage mindre og gulfarvning bladene, samt blærer på bladene, hvor de lægger deres æg. De ofte finder vej inde i boligen i efteråret og kan blive tiltrukket af udendørs lys og nightlights i hjemmet. Disse store bugs kan skabe en uhyggelig gener hvis du finder dem i dit hjem, så slippe af med dem kan være vigtigt for din families velbefindende.

Instruktioner

•Kontrollér og reparation ventilationskanaler, kviste, skærme, vinduer, døre og andre indgangssteder i dit hjem. Caulk løs åbninger og sprækker. Boxwood bugs har tendens til at flyve i gennem åbne vinduer og døre, men kan også krybe gennem sprækker eller revner i dit hjem.

•Fjern alle potentielle skjule steder for boxwood bugs, såsom bunker af blade, sten eller sticks. Holde alle træer, planter og haven snavs mindst 6 ft fra dit hjem.

•Pour kogende vand på grupper af bugs til at dræbe dem. Passe på ikke for at spilde vand på sarte planter eller på vinyl sidespor, som disse kan blive beskadiget af varmt vand.

•Spray insekticider eller insekticid sæbe produkter på inficerede træer, mure, fortove og andre områder i foråret og forsommeren. På dette tidspunkt i sæsonen er boxwoods yngre og mere modtagelige for angreb fra boxwood bugs.

Tips & advarsler

  • De fleste insekticider udpeget til kravlende bugs vil arbejde imod boxwood bugs. Ifølge University of North Carolina, er insekticider indeholdende pyrethroid, imidacloprid, malathion og acephat effektive mod boxwood bugs. Find insekticider på havecentre og planteskoler.
  • Kemikalier kan beskadige visse typer af sidespor. Hvis du påtænker at spray dit hus med insekticider til at dræbe test invaderende boxwood bugs, spot af kemikaliet på en inconspicuous område. Sørg for at børn og kæledyr ikke røre sidespor efter ansøgning.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com