Hvordan at slippe af med Bugs spiser planter

June 3

Hvordan at slippe af med Bugs spiser planter

Gartnere verden over dele et fælles problem: Hvordan at slippe af med irriterende bugs, der spiser deres planter. Selvfølgelig, kemiske optionsthat dræbe bugs er tilgængelige for gartnere, men de er også til skade for miljøet; og hvis du sprøjtning mad produkter, naturlige muligheder er at foretrække. Heldigvis findes en række måder for at slippe af plante-gumlede bugs uden at ty til skrappe kemikalier.

Instruktioner

Peber, løg og hvidløg Spray

•Kombiner et hakket løg, en fuld leder af hvidløg og en spiseskefuld af rød peber pulver i en stor gryde med vand.

•Skabe blandingen til en byld og holde kogende i en halv time. Lad blandingen køle. Overføre den afkølede blandingen til en plast beholder, og opbevar det i tre til seks uger i et køligt, mørkt sted, omrøring hver dag for at sikre, at blandingen ikke bliver anaerobe.

•Mix 2 spsk af de brygget løgnehistorie med vand og en spiseskefuld af sæbespåner i en pint-størrelse sprayflaske. Sprøjte på angrebne planter. Denne spray vil hjælpe med planter at blive spist af larver, majsborere eller en af de største have skadedyr, bladlus.

Diatoméjord

•Tag på havearbejde handsker og en støvmaske. Sikre, at det er en solrige, tørre dag udenfor når du anvender diatoméjord, da fugt vil få det til at være virkningsløs. Hvis du har brug for til at vande din have, gør så et par timer før du anvender diatoméjord, således at overfladen fugt vil har tørret.

•Sprinkle generøse mængder af diatoméjord på og omkring planter påvirket af bugs, især omkring stængler eller kufferter. Diatoméjord virker ved at skære bugs, som derefter dehydrerer og dør. Det virker om myrer og larver, kakerlakker, Udvisningshamre og bladlus, men vil ikke skade gavnlig bugs som lady biller eller bier; og mere vigtigt, vil ikke skade din familie eller kæledyr.

•Reapply diatoméjord dagligt i en uge at dræbe skadedyrsangreb; derefter ugentligt til forhindrer reinfestation.

Sæbe og Neem Spray

•Fyld en spray flaske med varmt vand og tilsæt en spiseskefuld af sæbespåner. Ryste for at opløse sæbespåner og derefter vente på sæbebobler til at dø.

•Kombiner 10 dråber af neem olie til sæbevand og agitere for at blande uden boblende sæbe igen. Neem vil være frastødende på sådanne haven bugs som bladlus eller whitefly og spider mider, der vil forlade de sprøjtede planter alene.

•Spray planter dagligt at holde dem plage-omkostningsfrit. Placer en gul beholder med vand i nærheden af planterne for at tiltrække bladlus, der flygter fra neem olie – de er tiltrukket af farven gul og vil drukne i vandet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com