Hvordan at slippe af med Cat-o'-Nine-Tails i damme

December 7

Hvordan at slippe af med Cat-o'-Nine-Tails i damme

Cat-O'-Nine-Tails eller cattails, er planter, der vokser i og omkring damme, vandløb, søer og moser. Disse planter har lange, høje stilke toppet med en brun "tube" fyldt med frø af cattail. Cattails i små mængder, er til gavn for vandmiljøet hvor de vokser. I store mængder, men de overtage en dam og ødelægge sin visuelle appel. Cattails i din Dam kan opretholdes ved hjælp af visse værktøjer og procedurer.

Instruktioner

•Træk nye cattails fra din Dam med dine hænder. Denne metode fungerer bedst for cattails, der er lige begyndt at vokse i din Dam (og er omkring 6 inches over pond's overflade) eller er netop begyndt at sprede sig fra et område af din Dam, inden for hvilken du ønsker at holde cattails begrænset. Forstå cattail som tæt på basen, som du eventuelt kan og trække op så meget af planten og dens rødder, som du kan. Være på vagt med denne metode, som din succes i at kontrollere cattails i din Dam afhænger heraf.

•Brug skarpt have Sakse til at skære væk nye cattails (når de er omkring 6 inches over pond's overflade). Klip planter, før de har en chance for at form blade, til at forhindre planterne i at flytte ernæring til deres rødder. Dette vil resultere i planter død. Årvågenhed er nøglen med denne metode. Denne metode fungerer godt sammen med at trække op af planter.

•Klippe lager cattails vokser på bredden af din Dam med en plæneklipper. Gøre dette en gang hoveder (de brune rør) er velformede, men ikke fuldt modne. En måned efter den første klipning, hvornår cattails har regrown til 2 til 3 fødder høj, klippe dem igen. Denne metode dræber op til 75 procent af cattails skåret med plæneklipperen. Udøve forsigtighed ved hjælp af en plæneklipper i nærheden af damme, dog, og kun bruge det til at skære cattails, der vokser på bredden af dammen i dammen, selv.

•Klippe cattails vokser ved bredden af søer og damme med en benzin-drevne ukrudt æder. Brug ukrudt æder for at skære cattails på bankerne så tæt til bunden af anlægget som muligt, og skære cattails i dammen så tæt til pond's overflade som muligt. Aldrig nedsænke dit ukrudt æder i dammen, som det alvorligt kunne skade dit ukrudt æder. Brug aldrig en elektrisk drevne ukrudt æder nær vand til at undgå elektrisk stød; Brug kun en benzin-drevne ukrudt æder af sikkerhedsmæssige årsager.

•Tilføj kemiske herbicid, såsom Diquat eller glyphosat, at din Dam henhold til anvisningerne på flaskerne. Disse er herbicider, der er effektive i drab akvatiske planter som cattails. Denne metode bør undgås af dem, der ikke ønsker at skade andre planter eller dyr i deres Dam, som disse kemikalier er potentielt farlige for Dam miljø.

Kil vandet niveau i din Dam, således at niveauet er lavt under kolde vintervejr. Dette giver mulighed for rødderne af cattails at fryse, dræbe og fjerne uønskede cattails fra din dam.

Tips & advarsler

  • Tilsætning af fisk, som karpe, eller ænder til din Dam kan være nyttige i fjernelsen af nogle cattails, som disse dyr ofte nippe rod struktur eller cattail stilke og blade, hvilket resulterer i forbrug og død for nogle cattails. Denne metode er ikke et effektivt middel til kontrol af sig selv, dog, og bør være kombineret med andre metoder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com