Hvordan at slippe af med en Foul døde mus lugter

October 11

At slippe af mus kan være svært, men at slippe af med lugten, hvis de dør inden dine vægge er vanskeligere. Dette sker normalt, når musene er forgiftet med en warfarin-baserede toksin. Lugten af en rådnende slagtekroppen er potent og kan vare fra flere dage til flere uger, afhængigt af hastigheden af forfald. Der er måder at fremskynde hastigheden af tænderne og fjerne meget af lugten hurtigere end moder natur.

Instruktioner

Hvordan at slippe af med en Foul døde mus lugter

•Fjern den døde mus. Den hurtigste og nemmeste måde at slippe af med lugten er at fjerne den. Hvis kroppen er i en let nåede området, sætte på gummihandsker og ansigtsmaske og fjerne kroppen. Lugt med go med det, men forventer at der er en lille dvælende lugt i et par timer. Der er en reel mulighed, at du ikke vil kunne finde slagtekroppen at fjerne den. Andre foranstaltninger vil i dette tilfælde skal bruges.

•Sæt aktivt kul i de områder, hvor lugten er stærkest. Aktivt kul er en naturlig lugt absorber. Hvis du er afskåret fra lokalisere den døde dyr, men du kan lokalisere områder stærkeste lugtesansen, klip et lille hul i væggen og placere lugt absorber i dette område. Husk på at døde dyr lugte kan være en vanskelig opgave. Luftcirkulation spiller en stor rolle i hvor en boligejer lugter en lugt og hvor det er faktisk med oprindelse. Også, bør kun boligejere, der er villige til at reparere drywall skader sig selv eller betale for reparationer skåret huller i deres vægge.

•Sæt pander af unbrewed kaffegrums omkring dit hjem. Kaffegrums er også en god naturlig lugt absorber. Da kaffegrums er ikke-giftige, kan de placeres rundt om i hjemmet i åbne. Strategisk placere kasser i loftet, kælderen, air conditionere indtag ventilationskanaler og klimaanlægget ventilationskanaler.

Tips & advarsler

  • Tricket til at slippe af lugt så hurtigt som muligt er at fjerne kilden. Hvis kroppen ikke kan lokaliseres, er ideen at få kroppen tørret ud så hurtigt som muligt. Så længe kroppen er våd, vil lugten fortsætte. Hold dit hjem så varm som muligt til at hjælpe hastighed henfaldsproces samtidig beskæftiger de ovenstående tricks.
  • Aldrig fjerne liget af en død mus uden at bære passende beskyttelsesudstyr. Mus kan havnen sygdomme fra pesten til hantavirus, som begge kan overføres til mennesker.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com