Hvordan at slippe af med en Roly Poly fejl hus

November 30

Hvordan at slippe af med en Roly Poly fejl hus

Roly-poly bugs, også kendt som pille og soen bugs, er de eneste krebsdyr, der tilbringer hele deres liv på jord. De har syv par ben og lever omkring to år. De får deres roly-poly moniker fra deres evne til at rulle ind i små kugler, når truet eller bange. Disse fejl ikke bære sygdommen eller forurene fødevarer, men stadig kan ikke du dem i dit miljø. For at fjerne dem, skal du først vide, hvor du kan finde deres hjem.

Instruktioner

•Look i enhver fugtige eller fugtige steder i dit hjem, hvis du har set bugs inde. Kældre er ideelle steder for bugs, da de ofte indeholder fugtige områder.

•Look under sten og områder, der indeholder organisk skrald, som haver og kompost bunker. Roly-poly bugs lever af rådnende sagen og findes ofte fester på rådnende grøntsager i en have og kompost bunke.

•Søge for roly-poly bugs i brænde bunker og afklippet græs. Bugs skjule og fodre off dette ofte fugtige materiale.

•Sprinkle mad-grade diatoméjord i områder, du har fundet roly-polys bosat. Diatoméjord er lavet af forstenet alger og forårsager fejl, der spiser det at dehydrere. Da dette produkt er helt naturligt, er det sikkert at bruge i haver og rundt i hjemmet. Du kan også fjerne brænde, afklippet græs, klipper og logfiler for at fjerne bugs' habitat. Fugt fjernes fra dit hjem og fjerne enhver vand vandpytter omkring ydersiden. Derudover caulk eller anden måde reparere eventuelle revner, huller eller åbninger, der tillader disse bugs at indtaste dit hjem.

Tips & advarsler

  • Diatoméjord findes i mad-grade og pool-grade sorter. Sørg for at bruge mad-grade indstilling, som typisk findes på de fleste isenkræmmere, når at fjerne roly-poly bugs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com