Hvordan at slippe af med en stjerne Nosed & østlige Mole

August 2

Havearbejde og landskabspleje er en næsten terapeutiske hobby for mange mennesker. Hvad kan være problematisk, selv om, er når jeres hårdt arbejde bliver ødelagt af forskellige haven skadedyr. Ting som ukrudt og kaniner kan forårsage en stor mængde af skader på haver og græsplæner. En anden stor pest er muldvarpen. To forskellige former, den østlige mole og stjerne - rødnæsede muldvarp, er særlig hårdt på haver og græsplæner. De kan graver dybt under græsplæner, forårsager hævede områder og mærkbar græs misfarvning. At slippe af med muldvarpe bør gøres hurtigt, når de først er opdaget, at holde fra at skulle beskæftige sig med en befolkning boom når de yngler.

Instruktioner

•Anvend en castor olie-baseret frastødende at slippe af modermærker. Disse kan købes i spray eller granula produkter. Ved hjælp af en frastødende, der er baseret på ricinusolie, er at sikre sikkerheden for nogen mennesker eller kæledyr, der kan komme på tværs af frastødende. Vente, indtil en relativt tørre tid til at bruge myggebalsam, da regnen kan fortynde det og du bliver nødt til at behandle din græsplæne med det igen.

•Indstil off røgbomber inden for deres tunneller til at forsøge at ryge dem. Disse røgbomber skal være placeret hver ti til tolv fod og modregne samtidig for maksimal effektivitet. Når mol er røget, skjule deres tunneler for at afskrække dem fra at vende tilbage.

•Spray pesticider på din plæne til at reducere deres fødevareforsyning. Disse modermærker Spis hovedsageligt om larver og orme og biller. Vælg et insekticid specielt til dem. Med en formindsket fødevareforsyning, vil modermærker gå videre til en ny gård.

•Indstil muldvarp fælder som en sidste udvej. Disse fælder skal placeres inden for deres tunneler for effektivitet. Følg vejledningen i uanset hvad fælden mærke du køber for at sætte det op. Når en muldvarp er blevet fanget, bortskaffe muldvarpen og genbruge fælderne, indtil der ingen flere modermærker venstre.

Tips & advarsler

  • Sørg for at uanset frastødende du vælger er ikke-giftige for mennesker og ingen kæledyr du har, der kan strejfe din plæne. Hvis du vælger at bruge røgbomber, kan du nødt til at redo dem ofte for at holde modermærker væk. Kald en exterminator, hvis din pest problem er en, som du ikke kan kontrollere på din egen.
  • Pesticider kan være giftige for kæledyr og mennesker. Læse etiketten for uanset pesticid, du vælger at gøre sikker på, at de ikke vil såre dig eller din familie.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com