Hvordan at slippe af med flagermus fra tagskægget af dit hjem

March 31

Flagermus kan angribe tagskægget af et hjem såvel som loft rum, skure og nærliggende trætoppene. En bat angreb kan være svært at få øje på, som flagermus ikke er sandsynligt at ses undtagen i skumringen, når de forlader reden i søgen efter insekter. Det er vigtigt at slippe af med dem, hvis de angribe dit hjem fordi flagermus og deres ekskrementer kan bære en række farlige organismer, sygdomme og bakterier, herunder rabies, histoplasmosis bakterier og flåter.

Instruktioner

•Wait indtil bat eller flagermus forlader reden i søgen efter insekter. Dette finder sted omkring solnedgang.

•Tag på de beskyttende handsker. Heavy-Duty havearbejde handsker er et godt valg for beskyttende bat-fjernelse slid, men gummihandsker er også passende. Disse handsker beskytter dig fra kontraherende nogen farlige bakterier eller sygdomme fra bat ekskrementer tilbage i tagskægget, så godt som bider fra resterende flagermus.

•Kontroller der er ingen flagermus resterende i tagskægget af inspektion område med en lommelygte og forstyrre enhver resterende flagermus med din behandskede hånd. Flagermus i tagskægget vil ikke få fanget i stramme mellemrum og er nervøs, så de generelt flyve væk straks.

•Sæt tagskægget lavpunktet belægninger langs tagskægget lavpunktet hvor bat nesting. Tagskægget lavpunktet belægninger er designet til at holde blade, snavs og dyr ud af tagudhæng og kan være aluminium, plastik eller wire. De kommer med instruktioner til korrekt at fastgøre dem til tagskægget trug.

•Installer bat huse omkring din ejendom. Flagermus er på udkig efter et sikkert sted at bo og undgå infesting dit udhæng, hvis der er et passende alternativ. Dette forhindrer også vandrende flagermus i infesting områder af dit hjem hvert år.

Tips & advarsler

  • Hvis du støder på en omstrejfende bat på en flad overflade, kan det fjernes ved hjælp af en lidless skotøjsæske og stykke fladt pap. Sat på tunge havearbejde handsker til at beskytte dine hænder og Placer boksen over det bat, og skub det flade stykke pap nedenunder bat, så bat er inde i kassen. Frigive bat langt væk fra dit hjem, når tagskægget belægninger er installeret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com