Hvordan at slippe af med flagermus med Spearmint olie

March 26

Flagermus er uskadelige flyvende pattedyr, der er nataktive. De kan lide at roost i roligt, mørkt lukkede områder som træbroer, staldene, døde træer og kviste. Du kan gøre et indendørs område mindre beboelig for flagermus ved at anvende harmløse aromatiske dufte som olier af spearmint og pebermynte.

Instruktioner

•Få spearmint olie. Spearmint olie er udvundet fra anlægget spearmint. Det er behageligt duftende og normalt kommer i en "koeretoej" som mineralsk olie, propylenglycol eller alkoholer. Styrken af olien er angivet ved procent. Du behøver kun omkring 2 procent styrke til at afskrække flagermus.

•Brug et absorberende materiale. Spearmint olie er ikke vandopløselige. Du kan anvende det direkte til træ eller malede områder nær hvor flagermus raste, men det er vanskeligere at fjerne og kan forårsage misfarvning eller pletter. Brug en olie-absorberende materiale til at holde duften. Et fælles olie absorberende materiale er kendt som "fuller's jorden." Dette er en form af ler, anvendes til at absorbere fedt og olier. Det fås som pulver eller solid og vil gøre duften holder længere. Til kortsigtede brug, vil bomuld gaze eller bomuld bolde arbejde.

•Kombiner spearmint olie og absorberende materiale. Massere olien ind i den absorberende materiale. Spearmint olie (afhængigt af opløsningsmiddel) er spiselige og ikke giftige. Du ønsker ikke at få det i dine øjne. Brug omkring 10 til 20 dråber af olie pr. stykke vat eller lignende beløb af Valkejord, blegejord.

•Sæt materiale i en container. En lille plastic container som en kasseret pille flaske vil indeholde olien, så det ikke lække eller bejdse omgivelserne. Beholderen må være åben og åndbar til at olien kan gennemsyrer luften.

•Sæt container i området raste. Vælg et sted, som har dårligt blodomløb--duften vil gennemsyre væk fra dette område i hele området raste. Brug omkring en container for hver 100 til 200 kvadratfod af plads. Placer flere beholdere i forskellige steder til at dække flere område.

•Tilføj flere containere. Hvis du stadig har problemer, prøv at tilføje flere beholdere eller ved hjælp af mere olie i hver beholder. Du kan tilføje mere olie til den oprindelige absorberende materiale om en gang om ugen til en gang om måneden afhængig af om duften er svækket eller hvis du stadig har et bat problem.

Tips & advarsler

  • Erstatte spearmint olie så ofte som en gang om ugen--brug mere tidligt på at mætte området.
  • De fleste kommercielle afskrækningsmidler bruger en kombination af spearmint olie og pebermynteolie. Dobbelt dosis med 2 procent Pebermynteolie for mere effekt. Disse olier blande sig med sansning af flagermus-- og også mus. Ud over at bruge en frastødende, om muligt omfatte alle indgange til området med klud eller mesh.
  • Det bedste tidspunkt at slippe af med flagermus er ikke overvintrende eller sygepleje deres unger. Tidlige forår (når de kommer ud af dvale) og sensommeren er de mest humane gange at forsøge at slippe af med flagermus. Insekter spiser spearmint og pebermynte blade til at få duft for at afskrække flagermus--plantning disse arter i din have kan faktisk tiltrække møl at flagermus lever-- og tiltrække flagermus.
  • Hvis du ved et uheld indtage spearmint olie eller få det i øjnene, skylles med vand og ringe til din lokale sundhedspleje udbyder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com