Hvordan at slippe af med flagermus naturligt

June 20

Sort-vinget, blodsugende væsner, der vove sig ud i natten er en beskrivelse, mange mennesker ville knytte til flagermus. Faktum er, at flagermus, der vælger at bosætte sig i dit loftsrum, hjem eller bygning ikke er ud for blod. Faktisk, er de en nyttig del af vores økosystem, idet de spise møl, juni biller, myg og skorpioner, og en række andre generende skadedyr. Strukturer, såsom loftet i dit hjem, giver et mørkt sted for flagermus at hvile eller dvale. Men, mange mennesker vælger at slippe af med flagermus naturligvis på grund af visse risici, herunder rabies eller sygdom forårsaget af ophobning af bat ekskrementer.

Instruktioner

•Spørg flere af dine venner eller slægtninge til at hjælpe dig spot flagermus at forlade dit hjem.

Begynde at se på solnedgangen, og se for ca. en time efter solen går ned.

Gøre dette for flere nætter, så du vil finde alle områder hvor flagermus spændende. Vær opmærksom på at de kan passe gennem huller så lille som din tommelfinger, og de bevæger sig meget hurtigt.

•Monter et bat hus nær åbninger hvor flagermus forlade dit hjem.

Du kan købe en bat hus eller du kan opbygge din egen.

Formålet med et bat hus er at give alternative husly for bat.

•Klippe den trådnet til at dække hvert hul, hvor flagermus spændende. Tape øverst og begge sider af maskerne med gaffatape, men lad bunden åben.

Nu, nogen flagermus, der er i dit loft kan sikkert afslutte, men ingen flagermus vil kunne komme ind.

•Lad trådnet skærmene op til ca. en uge, og derefter lukke huller permanent at undgå fremtidige uønskede besøgende.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at fjerne flagermus fra dit hjem i månederne juni, juli eller August. Dette er den tid, hvert år, når flagermus er omsorgsfuld for flightless unge. Hvis du blokerer adult flagermus i at vende tilbage til deres unge, vil unge dø.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com