Hvordan at slippe af med hvepse i dit græs

April 3

Hvordan at slippe af med hvepse i dit græs

Finde en hveps reden i dit græs er en skræmmende udsigter. I modsætning til en hængende reden, ved du ikke, det er der indtil du snuble på det mens du gør lidt værftet arbejde. Hvis du har stødte på en underjordisk reden, du sandsynligvis beskæftiger sig med gul jakker. Også kendt som "kød bi," de kræver store mængder protein under larverne vokser fase. Af de forskellige typer af hvepse er gul jakke en af de mere aggressive typer når forsvare deres rede. Men der er skridt du kan tage for at komme af med hvepse i dit græs.

Instruktioner

•Klippe fra toppen af en tom 2-liters sodavandsflaske med din saks eller en skarp kniv. Sørg for at skære lav nok, at bredden af åbningen af din fælde er selv. Et godt sted at skære er langs øverst del af etiketten.

•Kontrollér din hveps agn. Fyld bunden af flasken med frugtjuice eller sodavand og tilføje hamburger kød. Brug nok væske til at drukne hvepse, men være sikker på, at kødet er stor nok til at holde ud over væsken. Du kan også bruge vin eller øl.

•Sæt toppen af cut-off del af sodavandsflaske hovedet ind i del med dit hveps agn. Sørg for at fjerne den flaske cap først.

•Brug gaffatape langs kanterne af flasken til at sikre de to stykker sammen.

•Sæt fælden nær hveps reden. Gul Jakker vil blive tiltrukket af agn og flyve ind i flasken, men vil derefter være i stand til at finde deres vej ud. Til sidst vil de drukner i væsken. Hvis du har en fuld af døde gul jakker fælde, men stadig se mere flyver rundt, gør en anden fælde indtil de er væk.

Tips & advarsler

  • En anden nem måde at slippe af med hvepse i dit græs er at tage toppen af et glas kage top eller en glasskål og placere den over åbningen i jorden hvor reden ligger. Sætte en mursten på toppen til at vægte det. Ved hjælp af et glas dækning eller skål, lyset vil narre hvepse til at tro der er en vej ud afskrække dem fra at grave et hul. Men de vil blive fanget, summende rundt indtil reden sulter ihjel.
  • På grund af den aggressive karakter af gul jakke, altid være forsigtig, når de forsøger at slippe af med disse hvepse i dit græs eller haven.
  • Hvis du er meget allergisk over for giften, kan at kontakte en professionel skadedyrsbekæmpelse flyttefirma være et sikrere alternativ end at forsøge at tage sig af reden selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com