Hvordan at slippe af med jorden kedeligt humlebier

February 27

Hvordan at slippe af med jorden kedeligt humlebier

Humlebier er generelt til gavn for haver og mere end glade for at undgå menneskelig kontakt. Når det er muligt, er det bedst at undgå bumble bee reder og tillade bier til at leve deres liv. Desværre, der er tidspunkter, når bier og mennesker sammenstød og bier skal fjernes for at beskytte børn eller personer, der er allergisk. En generel udendørs insektgiftspray anvendes regelmæssigt vil normalt kontrollere alle uønskede insekter, herunder bier. Hvis du ser de runde huller, der indikerer en gravende bi, dog kan det blive nødvendigt at fjerne reden.

Instruktioner

•Undgå bien reder hvor det er muligt ved at fjerne værftet affald, løs bestyrelser, presenninger, flad sten, mursten og andre unødvendige elementer, der kan tjene til at ly en rede. Elementer som dette, der er en del af din landskabsarkitektoniske bør sættes i jorden, så bierne ikke kan komme under dem til reden.

•Spray flydende pesticid over området nær reden hvis det er dækket med barkflis, græs, pensel eller ellers er vanskeligt at komme til. Du skal muligvis behandle område på denne måde kun hvis området er tilgroet nok at finde enkelte reder ville være umuligt. Kan springes over dette trin, når indgangen til reden er nemt beliggende og adgang til.

•Locate indgang til reden. Du kan gøre dette ved blot iagttage bierne, men vær omhyggelig med ikke at hjørne eller forstyrre dem. Hvis du har problemer med at finde reden, overveje ringer i en professional frem for at risikere at få stukket.

•Wait indtil i aften at behandle bien reder. I løbet af dagen bliver de fleste af bierne ud af reden og behandling vil ikke være effektiv. Reder bør behandles i skumringen eller efter mørkets frembrud.

•Fyld en håndholdt duster med en vandtæt pulveriseret insekticid, såsom Delta støv. Forsigtigt tåge reden og området omkring reden med støvet. Gentag processen to gange for at sikre, at pulveret kommer ind i reden og simpelthen ikke klæbe til siderne.

Tips & advarsler

  • Bier, der graver sig ned i jorden er ofte humlebier. Dem kedeligt i træ, dog, er tømrer bier og kræver en anden kontrol tilgang.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com