Hvordan at slippe af med kløver i græsplænen økologisk

June 5

Hvordan at slippe af med kløver i græsplænen økologisk

Hvordan at slippe af med kløver i græsplænen økologisk. Græsplæner har brug for kvælstof til bo grønt og sundt. Græs blander indeholder ofte Kløver, fordi det løser kvælstof i jorden! Kløver er også en indikator ukrudt for lav nitrogen, hvilket betyder, at det dukker op i jorde, der har brug for mere kvælstof. Så i stedet for at have set kløver som ukrudt, ser på det som et tegn på, at du nødt til at forbedre sundheden for din jord.

Instruktioner

•Clover har lille trævlede rødder, der er lette at fjerne ved håndkraft. Simpelthen vand din græs godt i de meget tidlige morgentimer og derefter trække op kløver et par timer senere. En lille hånd silde gør arbejdet lettere. Hvis dette virker som slid, invitere over en ven, gøre nogle mimosas og chatte mens du gør jobbet!

•I foråret og efteråret sprede 1/4 - 1/2-inch af kompost over græsplænen. Sørg for at bruge kompost, der har en fin konsistens. Fyld en trillebør med kompost og hæld kompost i en linje. Brug derefter en bue rake spredes kompost tyndt. Din græs skal stikke op gennem komposten. Over en periode på to til tre uger vil kompost strø ned gennem græsset og forsvinde. Kompost tilføjer organisk stof og næringsstoffer til din jord.

•Når du klippe din plæne ikke taske op i udklip og indkøbskurv dem til gadehjørnet. Afklippet græs er rige på kvælstof og nedbryde hurtigt, tilføje organisk materiale tilbage i din jord. Brug en plæneklipper med en bioklip blade til at genbruge afklippet græs tilbage i din plæne. Og husk at denne "grasscycling" ikke forårsager thatch--over befrugtende er synderen.

•Mow din græs til en højde af tre inches fordi taller græs nuancer ud ukrudt. Aldrig klippe ud mere end 1/3 af græsset ad gangen og sørg for at have din plæneklipper klinge skærpet hvert forår.

•Kontrollér med din lokale kooperativ Folkeuniversitet eller Master gartnere for den bedste tid til at befrugte græsplæner i dit område, som anbefalingerne varierer afhængigt af region. I de fleste områder i USA falde det er bedst at gøde i tidligt. Bruge granuleret økologisk græsplænen gødning.

Tips & advarsler

  • Græsplæner med sund jord vokser bedre og har mindre ukrudt end græsplæner vokser i dårlig jord.
  • Pisang, Mælkebøtter og andet ukrudt med lang hane rødder angive komprimeret jord.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com