Hvordan at slippe af med lav på planter

March 19

Hvordan at slippe af med lav på planter

Lichen er en enkel plante form, der kan vokse på en flad overflade, så længe der er lys. Lichen signalerer god luft, da det er intolerante over for forurening. Det er en fascinerende væsen, der består af en svamp og en er symbiotiske alger. Fleste af lichen foretrækker tempererede til arktiske forhold, selv om der er nogle tropiske former. Solskin og vand er de centrale vækst komponenter for lichen, men det får sin næringsstoffer og fugt fra luften. Lichen forårsager ingen skade når de vokser på træer. De bruger træerne kun som siddepinde. Lichen kan fjernes for at forbedre prydværdi af træet.

Instruktioner

•Tag lichen manuelt ved at fugte det helt og skrubbe det ud med et krat pensel. Dette kan tage flere forsøg. Problemet med denne metode er det kan slib barken af træet og muligvis forårsage indførelse af patogener.

•Dæk store dele af lichen med shade klud. Binde det på grene ved hjælp af gamle nylons, da de er fleksible og gøre fremragende plante bånd. Dækker lichen fjerner en af sine vigtigste behov i form af solen.

•Plant højere træer og buske, der vil give mere skygge til området. At fjerne den lyse sollys vil forårsage lichen at sulte og dø.

•Spray kobber sulfat på lemmer til at dræbe lichen. Kobber sulfat vil dræbe svampen del af organismen. Anvende kobber sulfat i foråret igennem tidligt efteråret når temperaturerne er varm. Følg instruktionerne etiket for ansøgning detaljer.

•Laveste risers på din sprinkleranlæg. Hvis sprinklere er indstillet for højt, kan lichen utilsigtet komme vand, der fremmer vækst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com