Hvordan at slippe af med lidt kakerlakker

March 27

Hvordan at slippe af med lidt kakerlakker

Kakerlakker tage bopæl i dit hjem, når mad og vand kilder er let tilgængelige. Mad krummer og spild, der ikke er ryddet op, sammen med forkert opbevaret mad, tiltrækker disse skadedyr, invitere dem til at bygge en rede og bo. Disse insekter formere hurtigt, hvilket resulterer i lidt kakerlakker søger efter den mad, de har brug for at vokse, overleve og fortsætte med at fremme deres livscyklus. At effektivt slippe af kakerlakker, skal du fjerne hvad tiltrækker dem først og fremmest ud over udrydde insekter.

Instruktioner

•Vacuum dit hjem til at fjerne mad og andet restmateriale, der kan tiltrække kakerlakker. Blande en løsning af alle formål renere i en spand med vand og vask køkken og badeværelse overflader, samt gulve.

•Kontrollér hjemmelavet roach agn til at lokke de lille kakerlakker ud af reden at fodre på de giftige agn. Bland 1/4 kop afkortning, 1/8 kop hvid sukker, 1 kop borsyre, 1/2 kop mel og vand nok til at gøre en dej-lignende stof.

•Form skallen agn i valnød mellemstore bolde, og Angiv en bold i hver mælk kande cap. Placer den hjemmelavede agn stationer under køkkenmaskiner, oven på skabene og på andre områder af køkkenet, badeværelse og andre rum, hvor agn ikke kan nås med børn eller kæledyr. Roaches vil feed på agn, som dræber dem inden for et par dage.

•Fyld en engangs fugepistol med pulveriseret borsyre. Stick spidsen af pistolen ind i revner og sprækker, omkring køkken og badeværelse rør og langs baseboards og vindueskarme. Pumpe støv ind i sprækkerne til at dræbe kakerlakker og deres babyer, der indlejring i væggen.

Tips & advarsler

  • Bevare renlighed i hele udryddelse processen, så godt som bagefter, for at undgå at have kakerlakker vende tilbage for at indlede cyklus igen.
  • Erstatte hjemmelavet madding fælder med store-købte. Følg pakke retninger.
  • Være vedholdende med metoderne udryddelseslejre. Det kan tage fire til seks uger man med held slippe af en skalle angreb.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com