Hvordan at slippe af med mikroovn lugt ved hjælp af trækul

October 2

Hvordan at slippe af med mikroovn lugt ved hjælp af trækul

At finde en lugt-eater, der eliminerer foul dufte i din mikrobølgeovn kan gøre forskellen mellem whiffing en uappetitlig stanken og vejrtrækning i lokkende dufte, når du forbereder rester. Mikrobølgeovn gevinst lugter fra brændt mad, støbte madrester og mad splatters, der opstår, mens varme udækkede elementer. Du kan fjerne stødende dufte i din mikrobølgeovn ved hjælp af aktivt kul, et porøst stof, der absorberer lugte. Hjemmet og haven butikker og pet shops typisk bære aktivt kul partikler i granulatform.

Instruktioner

•Tag glass bakke og pladespiller fra din mikroovn. Soak og vask elementer i skålen vaske og varmt vand eller i opvaskemaskinen. Skyl bakke og drejeskive og lader dem tørre

•Scrub toppen, sider og bund af mikrobølgeovn, bruger papirhåndklæder og en husstand renere, der indeholder blegemiddel for at fjerne mad splatters og crumb rester, der kan forårsage lugte.

•Sæt pladespilleren og glass bakke tilbage i mikrobølgeovnen. Line en plade med alufolie. Hæld aktivt kul partikler på overfladen af pladen, og pladen anbringes i mikroovnen. Luk mikrobølgeovn. Forlade den aktiveret kul i mikroovnen, for 10 dage, eller indtil lugten forsvinder. Brug ikke mikroovn i løbet af denne tid.

Tips & advarsler

  • Åbn en kasse med bagepulver og Placer boksen i mikrobølgeovn med kul til at absorbere lugte.
  • Fjerne aluminiumsfolie og trækul før du bruger din mikroovn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com