Hvordan at slippe af med mos vokser i plænen

February 11

Hvordan at slippe af med mos vokser i plænen

Moss vokser i din plæne er et symptom, der kan angive flere forskellige problemer. For meget eller for lidt vand kan oprette indbydende forhold til moss vækst. Græsplæne skade som følge af insekter, børn og kæledyr kan være en anden faktor. Voksende græs, der foretrækker fuld sol i et skyggefuldt område kan også bidrage. Komprimeret jord kan føre til dårlig generel græsplæne sundhed samt mos vækst. Endelig, fejlernæring er den mest almindelige årsag til moss vækst. Heldigvis, det er også den mest let afhjælpes.

Instruktioner

•Tag så meget mos som du kan fra ramte områder ved hjælp af en dethatcher. En dethatcher ligner en græsslåmaskine, kun det har tænder at chomp ned i stedet for knive, der skæres. Dethatchers kan lejes fra havecentre. Dethatching vil fjerne ca. 75 procent af din moss, ifølge Oregon State University forlængelse.

•Applicer en god all-purpose plænen gødning to gange om året, i foråret og sent falder. At holde din græsplæne næret så at det vokser kraftigt vil forbyde moss fra at tage hold. En energisk, sund græsplæne hjælper også afskrække ukrudt.

•Applicer en Mos killer (svarende til et ukrudtsmiddel, kun det vil specifikt siger at den håndterer moss) til stærkt mos-dækket områder. Nogle plænen gødning har en Mos killer inkluderet, så du kan opnå to ting på én gang.

•Aerate komprimeret stærkt jord med huller, der er omkring 4 inches fra hinanden og 3 til 6 inches dyb. Dette vil hjælpe vand og næringsstoffer komme ned i jorden, hvor de kan nære din græsplæne rødder. Græsplæne services tilbyder luftning, eller du kan leje en perlator fra dit lokale Havecenter.

•Plant særlige skygge græsfrø blandes i overdrevent skyggefulde områder når du har fjernet mos. Scatter frø pr. pakke instruktioner, så let dæk med kompost. Græs frø har brug for lys for at spire, men du ikke ønsker at tilskynde til fugle og egern til at køre væk med dine frø. Vandet let hver dag med tåge indstilling på din haveslange sprøjten. Græsset vil begynde at vokse inden for et par uger.

•Consider plantning en skygge plante haven i skyggefulde områder hvor græsset simpelthen ikke vil vokse. Der er mange flerårige groundcover planter, der elsker skygge, og vil ikke kræve store mængder af vedligeholdelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com