Hvordan at slippe af med muldvarpe og mus

December 9

Muldvarpe og mus er nemme at slippe af med nogle persistens. To metoder er nødvendige, fordi modermærker og mus er forskellige dyr og har forskellige vaner. Mus kan lide at leve inde i huse og er tiltrukket af madaffald. Muldvarpe foretrækker at gøre deres hjem udenfor og spise insekter og regnorme. For at slippe af mus, tilgang til problemet ved hjælp af flere metoder. For at slippe af modermærker, fælde dem.

Instruktioner

Hvordan at slippe af med muldvarpe og mus

•Brug live fælder til at fange og slippe af med muldvarpe. Derefter slippe dem mindst tre miles væk. Den nemmeste tid på året at bemærke og fælde en muldvarp er i foråret, mens jorden er blød og fugtig, og før modermærker begynder at formere. Levende fælder arbejde godt for muldvarpe, fordi ifølge University of Illinois udvidelse i Urban Illinois, "de kapitalisere på den muldvarp naturligt instinkt til at klare en blokeret tunnel."

Kontroller, at du har en aktiv muldvarp tunnel, så sætte fælde ifølge anvisningerne. Aktive tunneler er generelt lige mens fodring tunneler producere en tilfældig og bølget linje. Aktive tunneler er forbundet til andre tunneller og fodring tunneler er en vej til intetsteds. Hvis du skader en aktiv tunnel med en pind, vil en muldvarp genopbygge det inden dage.

•Det er ikke bare en gamle koner ' fortælling, at en kat kan få slippe af mus. Din kat har ikke at dræbe dem. Mus er i sagens natur frastødt af katte og deres lugt. En lille mus problem kan løses på denne måde. Hvis du ikke ansvaret for at eje en kat, kan du låne en ven for et par dage. Åbne dørene for alle dine kabinetter og fodre kat i de områder, hvor mus efterlade ekskrementer.

•Seal alle åbninger i de udvendige vægge af dit hjem. Mus kan kravle gennem den mindste af huller. Bygningsarbejdere køre rør gennem huller, der er større end omkredsen af røret. Den resulterende kløften mellem rørene og væggene er den perfekte indgang til mus. Kontroller alle VVS- og elektriske linjer for huller. Anvende hærdning spray skum efter anvisningerne på dåsen. Udfylde hullerne og lukke mus.

•Rengør op. Mus er tiltrukket af madaffald og rodet rum, der giver skjulesteder. For at slippe af mus, afhente krummer og vaske op efter at have spist. Placer mad i forseglede beholdere i kabinetter ovenfor taljen niveau. Efterlad ikke pet næring i åbne. Fjerne alle rod fra hjørner eller i ethvert område du se mus ekskrementer. Bunker af gammelt tøj og stof er perfekt hjem for mus bør afskaffes.

Tips & advarsler

  • Korrekt at identificere gnavere du har før du prøver at slippe af med dem.
  • Giftige agn kan indtages af børn, kæledyr og andre dyr og kan være dødelig.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com