Hvordan at slippe af med myrer i blomsterbede

January 10

Finde en myretue i midten af dit blomsterbed kan være nedslående. Ikke alene er de irriterende, disse insekter vil tage over området, når de har placeret et sted for deres koloni. At slippe af kolonien kræver dræbe dronningen. Insekticider kan ikke være en mulighed, som du ikke ønsker at skade din blomster eller udgør en fare for miljøet. Der er mere sikre måder at slippe af med myrer.

Instruktioner

•Pour kogende vand på myretue, hvis det er lille og du kan gøre det uden at skade din blomster. Store anthills indeholder mange tunneler, der kan køre dyb, og det kogende vand kan ikke komme til dronningen. Uden at dræbe dronningen, vil resten af kolonien forblive og formere.

•Mix 1 kop sukker og 1 overdænge spsk borsyre i 1 quart af varmt vand. Du kan købe borsyre i hardware butik eller bruge pulveriseret borax fundet i vasketøj midtergangen. Blanding til at opløse sukkerkrystaller.

•Saturate 4 eller 5 bomuld bolde med løsningen og placere dem i en baby food krukke. Forsegle låget. Kontroller, at det ikke lække. Punch flere små huller i låget med en søm.

•Sæt krukke på sin side i nærheden af myretue. Højdeindstillelige toppen af krukken lidt vil forhindre det fra utætte. Myrerne vil indtaste krukken og bære den sukkerholdige løsning tilbage til kolonien. Inden for et par dage, vil dronningen forbruge borax og dø. Uden en dronning, vil enhver myrer, der forbliver forlade kolonien på jagt efter en ny dronning.

Tips & advarsler

  • Mærke krukker og holde utilgængeligt for små børn og kæledyr.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com