Hvordan at slippe af med myrer økologisk

December 10

Hvordan at slippe af med myrer økologisk

Hvordan at slippe af med myrer er et spørgsmål, der plager nogle af os om sommeren. Økologisk skadedyrsbekæmpelse tager det til et helt nyt niveau. Myrer kan komme ind i alt, ødelægge fødevarer og gøre dig skør. At slippe af med myrer er muligt, og du kan gøre det ved hjælp af økologisk skadedyrsbekæmpelse.

Instruktioner

•For at slippe af med myrer indendørs, rengøre de områder, hvor de har været. Tør ned af hylderne med uanset renere, du har brugt (grønne rengøringsmidler holde dette en økologisk pest kontrol metode) og spray let med orange eller mynte skadedyr spray. Lad tørre.

•Sæt borsyre skadedyr killer, ligesom Terro agn, nær hvor myrerne er blevet spottet. Borsyre bukser agn er en organisk stof og sukker. Myrer er tiltrukket til den... så du vil se en tilstrømning af myrer. De vil bære agn tilbage til kolonien og dronningen vil spise det og dø. Dette kan tage et par dage. I mellemtiden opbevares fødeemner i lukkede beholdere. Må ikke dræbe myrerne spise lokkemaden. Hvis du har en meget stor koloni under fundamentet for dit hus, kan dette ikke være nok til at dræbe dronningen. Dog kan det tage flere dage. Være tålmodig.

•Outdoors, dræbe myrer ved at hælde rigelige mængder af eddike i reder. Gentag indtil du observere ingen reden aktivitet. Bemærk: eddike er kun en økologisk pest kontrol metode, hvis du bruger økologisk eddike. Det er imidlertid en grønne pest control løsning, som det ikke tilføje giftige pesticider til vores miljøer eller luft eller fylder lossepladser.

• Som ant reder dør, kan du se spejder myrer i tilfældige steder i hele dit hus, smide dem enkeltvis eller spray med mynte olie.

•Hvis du mener kolonierne, der er under din foundation-gavnlige nematoder-(gavnlige mikroskopiske insekter) må dræbe myrer ved at handle lidt som en virus til dem. Du skal anvende den korrekte form af nematode-købt på haven forsyning eller online, i en tid, hvor det ikke er for varmt eller tørt. Hvis der anvendes efter pakke instruktioner, vil gavnlige nematoder dog reducere ant befolkningen i og omkring dit hus for år for at komme.

•Back til køkkenet? Er lokkemaden gone? Er myrer væk? Tålmodighed, ville jeg vente op til 3 dage. Efter 3 dage jeg ville trække op agn, udslette pantry og spray med mynte olie, Lad tørre og retur mad og kalde en grønne pest control service.

•Grønt pest control tjenester kan behandle indersiden af dine vægge med varme, borsyre og orange olie til at dræbe skadedyr og være sikker. Hvis du har et hjem garanti, de ofte dække eller rabat pest control tjenester.

•Til vedligeholdelse, når du ser myrer udenfor brug borsyre agn på pap firkanter i nærheden af hvor du se myrer congregating - hvis du ikke kan finde reden. Brug eddike ant bakker. Brug mint spray inde, hvis du finde tilfældige myrer inde. Holde maden opbevares i beholdere og lad børnene spiser i deres værelser.

Tips & advarsler

  • Holde frugttræer og køkkenhaver vedligeholdes så mad i ikke tilbage på jorden i nærheden af dit hus.
  • Holde retter og tællere ren under ant sæson-én spejder vil bringe gæsterne
  • Plantebeskyttelse bruger biologiske metoder som gavnlige insekter og organiske forbindelser, samt forebyggende foranstaltninger og naturlige afskrækkende når det er muligt. Naturlige pesticider der anvendes når det er nødvendigt. Når kaldet til, skal du bruge en tjeneste, som anvender integreret skadedyrsbekæmpelse.
  • Økologisk pest control produkter er ikke altid ikke-giftige. Diatamaceous jorden er økologisk og vil dræbe myrer på kontakt, men er meget giftig ved indånding (og det er effektiv som et pulver.)

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com