Hvordan at slippe af med myrer uden brug af et pesticid

September 10

Denne how-to artikel vil lære dig hvordan man sikkert og nemt slippe af med myrer uden brug af pesticider, der kunne forurene godt eller grundvand

Instruktioner

•Pest kontrol er altid en blandet velsignelse. Ingen af os ønsker at leve med insekter og gnavere. De fleste af os ønsker ikke at live omkring giftige forbindelser enten. I nogle tilfælde opvejer fordelene formidlerne, når du bruger en gift for skadedyrsbekæmpelse. Heldigvis for os kan effektive ant kontrol opnås uden brug af skadelige pesticider. Pesticider kan forurene brøndvand eller grundvand i dit område. I denne artikel vil jeg præsentere dig flere løsninger på, hvordan at slippe af med myrer uden brug af et pesticid.

•ANTS vil normalt komme i dit hus ser for fødevarer og/eller vand. Hvis de finder det vil spejdere lægge kemiske markør stier at arbejderen myrer vil følge en fødevarekilde. Den sikreste metode til at slippe af med myrer uden brug af et pesticid er majsmel eller gryn. Myrerne vil tage majsmel eller gryn tilbage til reden og foder på det. Myrer, men kan ikke helt fordøje majsmel eller gryn og i sidste ende dø af sult på grund af oprustning af fiber i deres fordøjelsessystem. Til at anvende denne behandling effektivt spor myrerne tilbage til reden og hæld nogle små dynger af majsmel eller gryn i de områder, hvor du ser myrer ofte rejser. Du skal mærke en markant død ant befolkning i en uge eller deromkring.

•ANTS kan ikke lide lugten af eddike. En eddike og vand løsning sprøjtes omkring området, din forsøger at holde myrer væk fra værker underværker for en midlertidig behandling. I det mindste vil det give cornmeal og/eller gryn tid til at arbejde.

•Boric syre er også et relativt harmløst stof, der vil decimere en myrekoloni. Borsyre er næsten uskadeligt for miljøet og er faktisk fundet på et lavt niveau i mange aspekter af vores miljø. Det er næsten ikke-giftige for dyr og fisk samt. Forskning viser, at borsyre er lige så sikkert som almindelig bordsalt. Borsyre er billig og kan findes i de fleste kiosker. Du kan forvente at skulle betale mindre end fem dollars for en container af borsyre, der bør holde dig ant gratis i lang tid. Bruge borsyre sammen med cornmeal og/eller gryn. Hæld din borsyre i en ren sennep eller ketchup flasken og tegne en streg omkring hver bunke af majsmel eller gryn. Ideen er at sørge for myrerne kravle gennem det at komme til maden. Denne 1-2 behandling bør har du ant gratis på ingen tid overhovedet.

•Hvis du ved hvor ant reden er en stor gryde med kogende vand kan være en ødelæggende våben mod en ant reden. Bare hæld det over han reden område og det varme vand vil haste ind i næste og dræbe myrer på kontakt. Kombineret med borsyre og corn måltid vil du nemt kunne komme af med de værste myrer uden brug af et pesticid.

•Til dem, der ønsker at beskæftige sig med deres ant problem uden at dræbe smådyr, du nødt til at forsyne dem med mad og vand kilde de kan nemt finde. En lille beholder med sirup nær reden skal fodre væsner til en hel sommer.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når der beskæftiger sig med brand myrer eller enhver anden form for aggressiv myre, der har en giftig brod. Altid bære beskyttelsesudstyr.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com