Hvordan at slippe af med Sølvfisk

May 28

En Sølvfisk er en lille vingeløse insekter måling 1/2 til 1 tommer i længden. Kroppen er bredest i nærheden af hoved og vokslys imod halen. De foretrækker varme (80 grader), fugtigt (mindst 75 procent) betingelser og er ofte tiltrukket af menneskelige bosteder af stivelse i bogbind, lim, papir og billeder, desuden til mere konventionelle fødevarer. De følgende trin vil vise, hvordan at slippe af med Sølvfisk.

Instruktioner

•Indstil har du Sølvfisk eller firebrats. Disse to arter ligner hinanden, men har forskellige levesteder krav. Sølvfisk er sølv-grå til grøn og firebrats er marmoreret sort og hvid.

•Find center af angreb. Bland mel og vand sammen til at lave en tynd pasta og male begge sider af nogle kartotekskort med det. Når kortene tørre, placere dem i områder, hvor du mener Sølvfisk kan være. Kigge efter små uregelmæssige pillekød og indskåret kanter som tegn på fodring Sølvfisk.

•Tag overskydende fugt. Dette kan betyde at oprette en affugter, installation af et tørremiddel såsom diatoméjord eller fastsættelse utæt VVS.

•Fjernelse fødekilde. Sølvfisk bo altid tæt på deres mad, så du skal kunne finde den. Rengøre områder af angreb og forsegle alle revner og sprækker med silikone caulk.

•Seal befængt bøger i en plasticpose med nogle tørremidlet og placere den inde i fryseren i tre dage. Hvis en hel reol har været befængt, spredes et tørremiddel bag boghylderne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com