Hvordan at slippe af med sort sod & hvid Under blad problemer

May 19

Hvordan at slippe af med sort sod & hvid Under blad problemer

Ifølge Ohio State University, vil styring af sap-sugende insekter såsom bladlus slippe af med sodede skimmel. Bladlus udskiller "honningdug," en sød væske, der fremmer væksten af sodede mug på bladene af prydplanter. Meldug er en svamp, forårsaget af varme temperaturer og høj luftfugtighed. OSU siger, "de fleste meldug svampe luftbårne sporer og inficere planter, når temperaturerne er moderat (60 til 80 grader F) og vil ikke være til stede i de varmeste dage i sommeren."

Instruktioner

Nonchemical og kemiske metoder til at kontrollere bladlus

•Spray en hård strøm af vand fra haveslangen at vaske formen og bladlus fra toppen og bunden af bladet. Gøre dette, mens insektet befolkningen er lille og sod påvirker kun få planter. Hårde spray skader af insekter og gør mest ude af stand til at vende tilbage til anlægget. Nonchemical kontrol mindsker risikoen for drab gavnlige insekter.

•Mix en teskefuld flydende hånd sæbe eller flydende fad vaskemiddel med en gallon af vand. Hæld blandingen, så meget som vil passe ind i en sprayflaske. Spray blandingen over og under bladene, Fjern sod og dræbe bladlus.

•Åbn naturlige prædatorer købt fra et havecenter på planterne. Lady bugs er uskadelige for mennesker og kæledyr, men vil ødelægge bladlus og deres larver. Vær opmærksom på at dame bugs er flyvsk. De vil forblive på ét sted kun så lang tid. Efter et par dage, vil de flyve ud til din nabo planter.

•Scatter banan skræl omkring planter i lille baggård områder til at frastøde bladlus. Banan-skræl indeholder fosfor og kalium og gøre god gødning.

•Spray kemikalier såsom insekticid sæbe, neem olie, smal-range olie med en sprayflaske til midlertidigt kontrol bladlus. Disse kemikalier vil også ødelægge gavnlige insekter.

Nonchemical og kemiske metoder til at kontrollere meldug

•Boil 10 fed hvidløg i 4 kopper vand. Kog vand og hvidløg i en stor gryde på din brændeovn. Fjern gryden fra varmen, når hvidløg bliver til grød. Lad den flydende afkøle, stamme blandingen gennem en si og hæld det i en sprayflaske. Forhindre mug vækst ved at sprøjte planterne, når dagtimerne temperaturer begynder at varme og nætterne er stadig cool.

•Brug Sakse til at beskære ud alle døde og syge blade og træ fra planter, hvis sygdommen er allerede viser. Ødelægge syge blade, ukrudt og kviste af brænding eller sække for papirkurven pickup.

•Kapacitet planter når ugen indtil jorden er våd 8 til 10 inches dyb. Undgå at fugte løv ved hjælp af en soaker slange.

•Spray fungicider som Triadimefon; Triforin, thiophanat-methyl og propiconazol som meldug vises på planter. Dække toppe og bunde af alle blade med svampedræbende spray. Naturlige metoder til at forebygge eller fjerne meldug bør være opbrugt, før du tænder for fungicider.

Tips & advarsler

  • Nogle hjem retsmidler, brug af sæbe kan være skadelige for planter.
  • Check insekticider og fungicider etiketter for advarsler om sarte planter. Kontakt din lokale kooperativ udvidelse Office med bekymringer om planter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com