Hvordan at slippe af med sorte pletter på min Rose Bush

January 30

Hvordan at slippe af med sorte pletter på min Rose Bush

De sorte pletter på din rosenhæk bør ikke ignoreres. De er faktisk forårsaget af en fælles, men alvorlige svamp, som ofte angriber rosenbuske. De sorte pletter er det vigtigste symptom på svampen, og du bør begynde at tage handling, så snart du opdager symptomerne. Undersøge dine roser ofte, herunder blade og stilk, for at hjælpe dig med at genkende sort plet svamp i sin vorden.

Instruktioner

•Fjern alle økologiske noget fra omkring din rosenhæk for at forhindre sort plet svampen fra spredning. Dette omfatter pinde og blade døde.

• Giv din rose bush masser af sol. Hvis noget hindre rosenhæk fra at modtage solen, et objekt eller deres placering, tage skridt til at fjerne forhindring eller flytte din rosenbusk. Sort plet svampen er mere tilbøjelige til at sprede mørke, fugtige steder, som sollys hjælper med at fjerne.

•Kapacitet kun rødderne af din rosenbusk. Får ikke nogen unødvendige fugt på stilke, blade eller roser sig selv. Dette vil forårsage sort plet svampen til at sprede. Altid vand om morgenen, så solen kan hjælpe tørre rosenhæk hurtigt.

•Prune rosenhæk så meget som muligt. Jo tættere bushen er, jo mere sandsynligt sort plet svampen er at sprede. Skåret væk områder, der allerede er inficeret med svampen.

•Spray bladene af din rosenbusk med sprøjtepulver svovl og en sæbe, der indeholder fungicid, begge er tilgængelige på plante planteskoler. Dette vil hjælpe med at forhindre sort plet svampen i at vende tilbage.

Tips & advarsler

  • Sort plet svampen vil holde bor på dele af din rosenbusk, at du skære væk. Smide disse dele i papirkurven i stedet for din kompostbunke.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com