Hvordan at slippe af med stanken Bugs på en citron træ

May 12

Hvordan at slippe af med stanken Bugs på en citron træ

Citrontræer kan give din familie med år af nydelse og lækker frugt. De er nemme at dyrke i varmere klimaer, men der er et par problemer, der kunne holde dig fra at nyde din frugt. Stinke bugs eller Bronze Orange Bugs, kan bebo dit citron træ gør det lugter forfærdeligt og blive usundt. Heldigvis er det ikke så vanskeligt at slippe af med stanken bugs på en citron træ.

Instruktioner

•Tag på beskyttelsesudstyr, øje slid, en vejrtrækning maske og handsker, før du forsøger at fjerne stank bugs fra citron træ. Disse fejl kan sprøjte et stof, der er irriterende for øjnene og huden, når de er rørt.

•Sæt en engangs pose i din støvsuger. Posen vil være ildelugtende og beskidt når du er færdig, så du vil være i stand til at smide det væk. Slå sin laveste indstilling støvsugeren, og bruge det til at suge op de stank bugs, der er på lemon tree.

•Pick off enhver resterende stank bugs i hånden, og placere dem i en plast Papirkurv taske. Kontroller, at du bærer dine handsker til denne proces.

•Brug produkter som Pest olie, Folimat eller Neemtech olie efter deres belæring hen til holde stank bugs i at komme tilbage til dit citron træ. Disse produkter kan gøre stank bugs undgå træet uden at skade frugten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com