Hvordan at slippe af med strømpebånd slanger

March 23

Strømpebånd slanger, undertiden kaldet haven slanger, er små nonpoisonous slanger, der lever i din værftet. Der er forskellige sorter, men den mest almindelige har subtile farver. De har som regel mørkt men bløde nuancer af sort eller grøn, med en gul eller rød sæt af striber kører længden af ryggen. De er tynde og kan vokse op til tre fod lang. Strømpebånd slanger spiser små gnavere, regnorme og insekter. Fordi de ikke er giftige, kan du lade dem alene, eller du kan følge et par trin for at udrydde dem fra din værftet.

Instruktioner

•Mow din plæne. Holde det to inches eller kortere. Strømpebånd slanger, ligesom andre slanger, kan lide at leve i længere græs. Det gør dem føler sikkert og skjult for deres bytte fra andre rovdyr.

•Trim løv. Buske, buske og lavtliggende træer fungere som skjulesteder for strømpebånd slanger. Selv om din plæne er nu skåret kort, vil slangerne stadig bruge disse planter for at skjule fra rovdyr og fra dig. Fjerne disse planter helt, eller holde deres grene trimmet, bruger sakse, seks inches fra jorden.

•Tag slanger kost. Strømpebånd slanger spiser andre små skadedyr, der findes naturligt i din værftet; fjerne deres fødekilde for at få dem til at lede andre steder efter et måltid. Ringe til en exterminator for at behandle din værftet for insekter og mus. Som det er umuligt at holde hver fejl fra dit hjem, slangerne vil sandsynligvis vende tilbage, men en midlertidig fjernelse af fødekilde bør være nok til at gøre flytte slangerne.

•Brug afskrækkende. Strømpebånd slanger stole primært på deres følelse af lugt og smag at jage. Det menes, at mølpose er utiltalende til et strømpebånd slanger smag og lugt. Scatter mølpose omkring din værftet og begrave dem en tomme eller to ned i jorden. Slanger der stadig insisterer på kommer til din ejendom, efter du har fjernet deres skjulesteder og deres måltider vil blive afskrækket fra opholder sig på grund af lugten. Mølpose er giftige og bør holdes væk fra børn og hus kæledyr; mølpose kan også forgifte grundvandet, så ikke bruge dem, hvis du har godt vand.

•Træffe rovdyr. Katte spiser slanger. Tænk på en uden for pet, som en kat, til at jage slangerne. Hvis du vælger at få en kat, skal dog ikke bruge mølpose.

Tips & advarsler

  • At slippe af med strømpebånd slanger er en flertrins proces. Ikke alle trin er påkrævet, men når alle udført sammen, sandsynligheden for at fjerne slangerne er steget kraftigt.
  • Hvis du har et hegn omkring din ejendom, skal du tilføje en ekstra foranstaltning af beskyttelse ved at placere bestyrelser for at blokere slanger fra besøg fra andre værfter. Placer 2 af 4 bestyrelser rundt i bunden af dit hegn, lægge dem vandret. Slanger kan stadig komme ind, hvis de virkelig vil, men det skal afskrække dem.
  • En strømpebåndet slange bide er ugiftige. Det gør dog, ondt og vil forårsage irritation. Vær meget forsigtig, når du håndterer disse slanger. Bære tunge beskyttende handsker, når dine hænder vil være tæt på eller i kontakt med slanger.
  • Som strømpebånd slanger spise de andre små skadedyr i din værftet, kan du overveje at bare forlade dem alene. Ved at fjerne denne naturlige rovdyr, fjerner du noget, der holder insekter og gnavere befolkning i balance. Der er en god chance for du vil se en stigning af disse skadedyr når strømpebånd slanger er væk.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com