Hvordan at slippe af med svamp myg i udendørs potteplanter

August 11

Hvordan at slippe af med svamp myg i udendørs potteplanter

Svamp myg er små flyvende insekter der ligner små fluer. De trives i fugtige klæg jorden af potteplanter og er ofte resultatet af inficerede pottemuld eller et anlæg fra en børnehave, der havde en svamp myg infektion. De forekommer i både indendørs og udendørs urtepotter, men er mere mærkbar indendørs. At slippe af med svamp myg i udendørs potteplanter kræver at du fjerne de fugtige jordbundsforhold og fælde voksne.

Instruktioner

•Afbryd vanding af potteplanter plante og flytte det til en overdækket udendørs placering, så regn ikke dæmpe jorden. Tillade jord tørre i mindst tre eller fire dage, som forårsager de voksne myg til at forlade.

Hæng en gul klistret fælde på potteplante til fange hvilken som helst voksen svamp myg, der fortsat være nær puljen. Nogle klæbrige fælder har stakes du kan indsætte i jorden. Disse fælder er tilgængelige på enhver hardware butik eller Havecenter. Check fælderne hver to dage, og erstatte dem, når de er fulde af insekter.

•Fyld en spand eller kande med 1 gallon af vand og Indsæt en BTO tablet ind i den. BTO tablet indeholder bacillus thuringiensis, et stof, der dræber svamp myg. Vent indtil tabletten opløses fuldstændigt, og derefter vand udendørs puljen med løsningen, indtil det løber ud i bunden af puljen. BTO tabletter fås på enhver butik, der sælger Dam forsyninger.

•Spread et ½-tommer lag af grov sand ovenpå potteplante til at forebygge enhver ny voksen svamp myg fra lægge æg på jorden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com