Hvordan at slippe af med vaskebjørne i din skraldespand

December 31

Vaskebjørne er kloge væsner, der kan vælte over skraldespande til at fouragere for fødevarer, efterlader grimme messer. Mens fældefangst og fjerne vaskebjørne er populære løsninger til dette fælles problem, er der også mere humane og mindre tidskrævende foranstaltninger for boligejerne søger for at forhindre vaskebjørne i rodede gennem skraldespande.

Instruktioner

•Rengør din værftet. Slippe af med noget nær udendørs skraldespande, der potentielt kan tiltrække vaskebjørne. Pet næring udeladt for katte, hunde eller fugle kan tiltrække vaskebjørne til området. Vaskebjørne også spise prydfisk, vælge mad fra haver og gennemsøge kylling coops for kyllinger. Være bevidste om hver af disse vaskebjørn magneter, som de kan trække dem tættere til skraldespande.

•Seal op rum hvor vaskebjørne kan indlejre eller live. Et hul i et tag kan være en nem indgang for en mor vaskebjørn og hendes unge til at gøre deres hjem. Skærmen døre eller doggie døre også skabe muligheder for vaskebjørne til at indtaste dit hjem og være i tættere nærhed til dine indendørs skraldespande.

•Tie bungee snore stramt omkring håndtag af papirkurv dåser så der ikke kan snage låg åbent vaskebjørne. Prøv at sætte mursten eller store sten i bunden af papirkurv dåser til at gøre dem mere vanskeligt for vaskebjørne at skubbe ud over.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com