Hvordan at slippe af med Zoysia græs

September 28

Zoysia græs er en hårdfør, tørke-resistent græs, der kan modstå høje mængder af trafik. Det er meget groft og kan slå strågul i perioder med forlænget tørhed. Skyldes dens hårdføre natur, kan at slippe af med zoysia græs bevise udfordrende. Det kan tage flere måneder til helt udrydde zoysia græs fra plænen.

Instruktioner

•Brug et herbicid at dræbe zoysia græs. For herbicidet glyphosat kan bruges til at slippe af med den hårdføre græs. Du kan købe et produkt med glyphosat som sin aktive ingrediens fra børnehave eller hardware butik. (Et mærke af glyphosat herbicid er Roundup.)

•Time anvendelse af ukrudtsmidlet. Det er ikke effektive, når græsset er hvilende. I stedet bør det være når det vokser tyk og grøn. Spray hele græsplænen ved hjælp af applikatoren, der følger med ukrudtsmidlet. Bare husk på at alle typer af græs vil blive dræbt af glyphosat. Kan du tilføje et par dråber opvaskemiddel til blandingen før anvendelsen. Dette kan hjælpe ukrudtsmidlet holde sig til græs til bedre absorption.

•Wait om ugen i græsset til at absorbere herbicidet. Rive væk den græs, der er døde for at overvåge, hvor meget af zoysia græs er tilbage. Vand på plænen for at se, om nogen af græsset er stadig i live.

•Reapply herbicid efter endnu en uge. Koncentrere sig om områder på græsplænen hvor du se frisk stilke. Giv græsset endnu en uge før overvågning vækst igen. Du skal muligvis anvende én endelige spray af herbicidet at dræbe græsset.

•Fortsæt rake og bortskaffe zoysia græs indtil det er helt væk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com