Hvordan at slippe af mexicanske Bean biller

October 23

Hvis mexicanske bean biller er et problem i din grønne bønner haven, kan de ende med at ødelægge en stor del af bønne patch i mindre end en måned. Stadig, der er måder at styre mexicanske bean biller. Her er nogle tips og teknikker til at slippe af med disse devasting biller.

Instruktioner

•IDENTIFY mexicansk bean beetle skader. De fleste skader forekommer bladene af bønne familien herunder lima bønner og sojabønner. Kigge efter chew mærker i midten af bladet. Hvis beetle ikke er kontrolleret, vil bladet være et skelet i løbet af få dage eller uger, afhængigt af hvor alvorlig den infestation.

Forpakket passende pest control sprays eller sæber. Mange pest control sprays er på markedet. Læs etiketterne af flere forskellige sprøjtemidler til at finde dem, der styrer mexicanske bean biller. Der findes nogle økologiske sprays og sæber. Spinosad er effektiv mod mexicanske bean biller samt NEEM olie spray.

•Anvend en flydende række dækker at forhindre voksen mexicanske bean biller fra lægge æg. En flydende række dækning er et stykke af letvægts materiale, der dækker bønnerne, mens de er stadig små planter. Dette afskrækker mexicansk bean Bille fra lægge æg i bønner og ødelæggende en ny afgrøde af grønne bønner.

•Opfordre fugle i grønne bønner haven område. Biller er favoritter af fugle som Musvit, kardinal og finch. Plant den grøn bønner, hvor disse fugle reden.

•Build en tudse hus. Tudser spiser insekter og er espcially glad for mexicansk bean beetle. Du kan bygge en tudse hus ved hjælp af en gammel lerkrukke. Omhyggeligt bryde én side af clay pot til at tjene som den tudse hus åbning. Vend clay pot hovedet og håber at en tudse vil bruge puljen til husly.

•Søge for beetle resistente sorter når du shoppe rundt for bønne frø. Mange kommercielt tilgængelige sojabønner er nu resistente over for denne ødelæggende skadedyr. Bede en lokal gartner for navnene på resistente typer af bønner.

•Rengør op af sidesten planter i slutningen af sæsonen. Den bedste måde at slippe af planterne er at placere planterne i en plasticpose og binde posen tæt. Sidesten biller dø uden ilt og du kan derefter bortskaffe planter ordentligt.

Tips & advarsler

  • Undgå de sidesten komposteringsanlæg i slutningen af sæsonen. Nogle voksne kan komme ud efter vinteren er overstået og starte et nyt angreb.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com