Hvordan at slippe af modermærker for det meste i blomsterbede ved hjælp af hunde

June 27

Hvordan at slippe af modermærker for det meste i blomsterbede ved hjælp af hunde

En naturlig måde at modvirke modermærker fra undergraver en blomst seng er at bruge en hund (eller hunde) for at fjerne dem fra området. De fleste sundt og aktive voksne hunde, alder to eller ældre, vil instinktivt forfølge en muldvarp, hvis chancen for. Skrækkelig arter er især kendt for deres evne til at høre, snuse og skylle ud små gnavere. Hvis de får adgang til en gård med en aktiv muldvarp problem, er selv en blandet race hund tilbøjelige til at kaste op og ned på en muldvarp tunneling lige under overfladen og hurtigt afdække og fange den.

Det kan være ganske underholdende at se en hund trampet og grave med sin hale logrer i glæde som han gør, hvad der kommer naturligt. Også, at lade en hund, tage sig af en muldvarp problem er en ikke-giftig, kemikalie-fri løsning til at fjerne modermærker ødelægge dine blomsterbede.

Instruktioner

Sådan bruges en hund til at fjerne modermærker

•IDENTIFY en hund, der er kendt for at grave eller jage små dyr. Hvis du ikke har en aktiv hund i din familie, kontakte naboer og venner med hunde eller kontakt en lokal hund redning.

•Refrain fra brug af pesticider, herbicider eller gødning en uge eller mere før hundens besøg og klare gården af pryd haven elementer (stirrede bolde, lave wire fægtning, etc.), kan blive beskadiget eller vil kunne skade hunden hvis slået.

•Planlæg hundens besøg i løbet af formiddagen eller eftermiddagen når modermærker er tilbøjelige til at være aktive og grave lige under overfladen.

•Notify naboer, så de kan holde katte og hunde, skrøbelige eller usunde indendørs mens gæst hund er i orden og så de ikke vil blive overrasket over, den gøen.

•Quietly gang hunden en kendt aktiv muldvarp tunnel, peg på området og skridt tilbage for at se hunden snuse, kaste, grave og fange mole(s).

•Praise hund for hans succes. Gentag trin 5 for hvert område med angreb.

•Anvend en skovl til at øse op nogen døde rodent(s). Sted i en affaldssæk og bortskaffe det straks.

Tips & advarsler

  • Denne proces vil sandsynligvis resultere i pest's død fra forskrækkelse eller bid. Spørg hundeejer at lede hund at droppe fangst for dig. Samle den op ved hjælp af en skovl, snarere end at forsøge at tage muldvarp væk fra hunden. Slagtekroppe skal bortskaffes hurtigt i en forseglet skraldespand.
  • Mange haven kemikalier er giftige for hunde. Udsættelse kan forårsage sygdom og død. Læs advarselsmærkater på alle haven kemikalier at bekræfte når det kan være sikkert at bringe en hund i området flower bed, der tidligere er blevet behandlet med pesticider, herbicider eller kunstgødning.
  • Holde andre små eller skrøbelige dyr og børn sikkert inde, ud af brugshunds måde. Hvis en hund er kendt for at jage og jage intenst, det kan blive overdrevent begejstret under jagten og kunne tage fejl af en kat eller mindre hund efter bytte eller kunne vælte et lille barn, der er i vejen.
  • Planter kan blive forstyrret under den proces, som kan medføre kraftig hoppe, grave og jagter. Også, spændingen ved jagten kan forårsage hund til bark i spænding, så gør en høflighed kaldet til støjfølsomme naboer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com