Hvordan at slippe af mus i huset når fælder & giftstoffer ikke har arbejdet

September 22

Hvordan at slippe af mus i huset når fælder & giftstoffer ikke har arbejdet

En vilde gnavere, den almindelige husmus (Mus musculus) er mest aktiv om natten og sjældent set. Hus mus er lille brun eller grå gnavere med små, små stikkende øjne og forholdsvis store ører. En voksen voksen mus vægt ca 1/2 ounce og er 5 til 7 inches lang, herunder 3 - til 4-tommer lange hale. Mus spredes sygdommen gennem deres afføring og parasitter. Hvis fælder og agn har undladt at befri dit hjem af mus, kan du prøve andre metoder.

Instruktioner

•Prevent mus fra at indtaste dit hjem ved forsegling alle mulige indgange. Mus kan klemme sig igennem de mindste steder såsom omkring VVS-rør, eller hvor telefon eller tv-kabellinjer ind i hjemmet. Afriv stykker af ståluld og skubbe ind i alle rum omkring rør eller ledninger ind i dit hjem. Brug en skruetrækker eller køkken smør kniv til at tvinge ståluld til selv de mindste rum omkring røret. Mus kan ikke tygge igennem ståluld og få adgang til dit hjem. Skærmen nødvendige åbninger såsom omkring fans eller skorstene med trådnet.

•Repel mus med duftende stearinlys. Musene elsker frisk frugt men er frastødt af kunstige dufte. Videnskabelige forsøg har oplyst, at mus især hader kunstig vanilje og jordbær dufte og vil efterlade et område gennemsyret med duften.

•Practice god sanitet og opretholde en ren habitat. Mus er tiltrukket af krummer og spildt mad. De kan lide fødevarer med højt fedtindhold og er tiltrukket af nødder, kerner og korn. Holde disse type af fødevarer i lukket, lufttæt, mus-bevis containere.

•Drej på lysene. Natlig af natur, mus har nedsat synsevne og kan lide ikke lys. De er frastødt af blinkende strobe lys eller "blacklights." En blinkende lys tilbage vil på i en garage, kælder eller workshop drive mus. Selv om mus udviser dårlige syn, de har en skarp sans for lugt og tiltrækkes især af mad lugt.

Tips & advarsler

  • Gennemgå dit hjem for Mus infestation på en regelmæssig basis. Tæl ikke på familiens kæledyr til at holde mus væk. Mus er faktisk tiltrækkes af pet næring og pet lugt.
  • De mest oplagte tegn på en mus infestation er tilstedeværelsen af ekskrementer (1/8 til 1/4 tommer lang, mørk i farven og tilspidsede i begge ender), skader på lagrede fødevarer eller materialer, der anvendes til nesting eller lyden af knirkende, kører eller gnavende. Mandlige mus urin er især lugtende, frastødende og meget mærkbar.
  • Brug ikke møl bolde. Møl bolde er beregnet til brug i små lukkede rum kun langt væk fra både kæledyr og mennesker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com