Hvordan at slippe af myg i jord

March 7

Hvordan at slippe af myg i jord

Myg kan være en forstyrrelse i hjemmet, især når de udvider i tal. En enkelt Myggen kan lægge mere end 200 æg i dens levetid. Når de får inde i huset, er myg ofte tiltrukket mod den fugtige jord af stueplanter. Dette skyldes, at fugtig jord fremmer væksten af alger og svamp, som myg feed på. Fugtig jord gør også et attraktivt sted for myg at lægge æg.

Instruktioner

•Expose jord til så meget sollys som muligt. Vand ikke jorden, indtil det er helt tørt. Tør jord vil forhindre myg fra at være opmærksom på det og gør det sværere for myg æg i jorden for at overleve.

•Spread sphagnum over jorden for at skabe et lag, der vil holde myg fra lægge æg der.

•Fyld et glas med vin, frugt juice eller eddike, og Placer den i nærheden af jorden befængt med myg. Myg vil blive draget til væsken, falder ind under glasset og drukne.

•Klippe en kartoffel i flere stykker og læg det oven på jorden. Myg vil blive tiltrukket til kartoflen og lægge æg på dens underside. Efter et par dage, fjerne stykker af kartofler og smide dem væk. Dette vil hjælpe med at kontrollere myg befolkning ved at forhindre nye myg fra klækning i jorden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com