Hvordan at slippe af myg i potteplanter

March 23

Jord myg eller svamp myg er et lille insekt, der ofte plager potteplanter stueplanter, fordi der er ingen naturlige prædatorer indendørs. Mens myg ikke forårsager skade på planten, selv, kan at myg blive betydelige gener på grund af deres store flyvende befolkning. De kan komme ind i din mad, flyve ind i dit lys og dør i stort tal på forskellige åbne overflader, som tællere og tabeller.

Instruktioner

•Undgå over vande dine potteplanter. Lad øverst 1-2 inches af pottemuld tørre ud mellem vandingerne. Dette dræber svamp i den jord, som Myggen larver foder på, dermed sulter larverne ihjel.

•Trap de voksne myg. Brug en kommerciel sticky fælde designet til flyvende insekter, eller bygge din egen af belægning et gult stykke pap eller opførelse papir med vaseline. Sted fælder i nærheden af dine potteplanter til hurtigt sænke befolkning af flyvende myg. Kassér fælderne, når de er dækket af myg og erstatte med nye fælder.

•Treat den potteplante jord med en Bacillus thuringiensis-baseret pesticider. Dette er en naturlig bakterie, som vil dræbe myg larver ved at bryde myg livscyklus.

•Indstil potteplante udendørs og behandle dens blade med en standard stueplante insekticid baseret på permethrin eller lignende kemikalier. Behandling i morgen at pesticidet røg for at sprede før flytte planten tilbage indendørs for aftenen.

Tips & advarsler

  • Overvåg dine planters sundhed. Nogle planter behovet for konstant fugtig jord og vil gøre ikke godt hvis tørret ud som anvist.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com