Hvordan at slippe af myg omkring dit hjem

June 24

Hvordan at slippe af myg omkring dit hjem

Myg er nogle af de mest irriterende skabninger på planeten og at finde en måde at slippe din værftet og hjem af dem er altid en udfordring. Ved hjælp af barske kemikalier og farlige foggers er muligheder, der kan arbejde for et stykke tid, men på en potentiel sundhedsrisiko for mennesker og dyr i det omkringliggende område. Insekt repellenter industrien marked stærkt produkter indeholdende DEET, men disse produkter kan gøre dig føle fedtet og lugte ubehageligt. Jeg vil give dig et nyt forslag og nogle skridt at tage for at gøre det arbejde. Dette forslag, hvis det gøres korrekt vil give gode resultater og du vil slippe af myg omkring dit hjem.

Instruktioner

•Den første ting du skal gøre er klippe græs i din plæne. Myg trives i højt græs. Det giver dem fra den varme sol i dag. Rydde op i gården omkring dit hjem. Sørg for der er ikke et sted hvor vand kan samle. Hvis der er nogen gamle urtepotter eller spande med vand i dem myg vil bruge dette vand som en panering jorden og det vil være meget vanskeligere at slippe din værftet af disse myg. Trimme planter eller buske, så myggene ikke har et sted at skjule fra solen i dag.

•Den anden ting du skal gøre er at gå til ethvert lokale super marked som Wal-Mart, Target eller Walgreens og Køb et par flasker af Listerine mundskyl. Få de store lande. Du behøver ikke at få mærkenavn mundskyl, både mål og Walgreens bærer et produkt, der er præcis som Listerine mundskyl men det er i butikken mærke og det vil arbejde også. Den bedste mundskyl til brug for myg er den oprindelige, ikke en aromatiseret. Mens du er i supermarkedet også købe en god sprayflaske. Få en, der kan sprøjte direkte og også tåge du skal bruge dem begge.

•Den tredje ting du skal gøre er hæld mundskyl i sprayflaske og begynde sprøjtning området omkring huset. Sørg for at du får under buske og buske. Hvis du planlægger at have en udendørs indsamling spray hele området mennesker vil samles og også græsset og alle værftet. Myg kan lide ikke lugten af mundskyl og de vil holde sig væk. Mange mennesker har prøvet dette, og det er blevet sagt at arbejde. Jeg prøvede det, og jeg ved det virker. Tøv ikke med at forsøge den. Også er mundskyl meget billigere end de fleste alle-insekt repellenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com