Hvordan at slippe af Oppossums

March 1

Hvordan at slippe af Oppossums

Opossums er nataktive dyr, der vil forbruge bare om noget, som kan gøre dem en big-time skadedyr, hvis du finder dem raiding din affaldsjournal dåser eller generelt bliver et irritationsmoment omkring dit hjem. At slippe af med opossums kan være en vanskelig opgave, der kræver lidt tid og indsats fra din side. Du kan vælge fra et par måder at slippe af med critter, sikkert og effektivt.

Instruktioner

•Don't forlade pet næring og sørg for dine skraldespande er dækket. Opossums er normalt forbigående dyr, der vil flytte fra sted til sted, så så længe du ikke tiltrækker dem til dit hjem med en gratis morgenbuffet, de skal gå videre.

•Installer en motion-aktiveret sprinkler system. Dette kan overraske opossum og overtale landet til ikke kommer tilbage.

•Sæt op hegn omkring områder, hvor du ikke ønsker at se en opossum, såsom omkring haver eller papirkurven dåser.

•Trap dem og tage dem til en ekstern placering. Købe en bur fælde med dimensioner på omkring 10-ved-12-af-32 inches på en lokal isenkræmmer og agn det med næsten enhver type af fødevarer. Placere den i et område du har set opossum hyppige og tjekke det hver dag. Check din lokale love først for at finde ud af, om der er nogen regler om flytning af vilde dyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com