Hvordan at slippe af pose orme på fyrretræer

July 31

Fyrretræ træ eller stedsegrønne bagworms er små skadedyr, der kan forårsage store skader på stedsegrønne træer og buske. Fordi fyrretræ træ bagworms gøre kokoner, der ligner pinecones, overser mange boligejere dem, indtil der er for mange bagworms og træerne har alvorlige skader. Mens det er muligt at fjerne bagworms under enhver sæson af år, de første måneder af sommeren når de fodring er den mest effektive tid til udryddelse af dem. En række valgmuligheder er tilgængelige for at fjerne bagworms, og nogle af disse muligheder er øko-venligt.

Instruktioner

•Undersøg stedsegrønne træer og buske i din værftet for tegn på bagworms. Hvis du ser små ting omkring 2 inches lang suspenderet fra grene, der ligne pinecones endnu andre materiale i dem, du ser på en bagworms rede. Andre ting at kigge efter omfatter beskadiget, brune nåle. Hvis du se skader, er du sandsynligvis se flere reder i nærheden. I løbet af August og September hænge disse poser af ene ende. Det er et tegn på parring tid.

•Pick off så mange tasker som du kan se. Fordi de fyrrenåle, der udgør ydersiden af poserne er stikkende, bære handsker for at beskytte dine hænder. Du skal muligvis bruge en stige til at komme til bagworms uden for din rækkevidde.

•Tab alle bagworms sække i en spand vand. Drukne dem er en effektiv måde at sikre de ikke kravle ud til at angribe træerne. Du kan også brænde bagworms i en brand pit.

•Spray træer og buske med pesticid anbefales til bagworms hvis der er for mange til at vælge. Permethrin og acephat produkter er let tilgængelige og effektive måder til at fjerne bagworms. BTK (Bacillus thuringiensis kurstaki) er en naturligt forekommende stamme af bakterier, der dræber alle larver af forårsager deres mave til at stoppe med at arbejde. Det er en effektiv organisk måde at slippe af skadedyr.

Tips & advarsler

  • Pesticider og bakterier virker bedst, når larver komme ud af deres sække i foråret. Du kan stadig spray bagworms i midten til slutningen af sommeren, men du kan ikke dræbe dem alle.
  • Fugle også spise bagworms. Sætte frø til at tiltrække fugle til fyrretræer til at kontrollere bagworms befolkning.
  • Bær beskyttende tøj og briller, når du bruger en sprøjte med nogen form for kemikalier.
  • Undgå at sprøjte på en blæsende dag.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com