Hvordan at slippe af Rasberry myrer

October 15

Rasberry ant, også kendt som crazy Myren, er en ny art af ant. At gøre deres vej over hele USA, er rasberry myrer ca 1/8 tomme i størrelse og rødlig-brun i farven. De lever i store kolonier, fører til store tal i en infestation. Selvom rasberry myrer ikke bide og forårsage smerte som brand myrer, kan de blive en plage på grund af deres numre.

Instruktioner

•Seal off enhver post peger rasberry myrer kan bruge til at indtaste dit hjem. Check af vinduer og døre, såvel som omkring fundamentet. En lille revne er alle myrerne er nødt til at finde en vej ind. Brug caulk at udfylde revner og huller. Også, erstatte afløb dækker med mesh-dækket.

•Tag myrer fødekilde. Rasberry myrer spise døde insekter. Rens insekt fælder ofte. Holde sukkerholdige fødevarer godt forseglet i lufttæt opbevaringsbeholdere, og sikre hummingbird foderautomater er ant bevis. Hvis din hummingbird feeder ikke er bevis for ant, tømme det og sætte det væk indtil ant problem er under kontrol.

Kil garden og plæne vanding. Rasberry myrer racen bedst i fugtige miljøer. At reducere mængden af vanding reducerer fugt-rig miljøet de foretrækker.

•Spray invaderende myrer med pesticider. Vælg organiske pesticider til at undgå giftige kemikalier. Finde traditionel og økologisk insekticider på din lokale home forbedring eller haven forsyning butik.

•IDENTIFY ant kilde ved at kigge efter anthills i din værftet. Hæld kogende vand ned myretue at dræbe myrerne. Det kogende vand er et forsøg på at dræbe arbejdstagerne og dronningen. Men da rasberry myrer har ofte flere dronninger, Gentag denne proces fire til fem gange i ugen. Hæld kogende vand over hver myretue i din værftet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com