Hvordan at slippe af ringorm sporer i din værftet

January 1

Hvordan at slippe af ringorm sporer i din værftet

Ringorm er en smitsom hudsygdom forårsaget af svamp. Mens ringorm kan udliciteres fra steder som fitnesscentre, dyr og kæledyr er almindelige bærere og kan kontrakten svamp fra ringorm sporer på værfter. Det er vigtigt at behandle værfter for ringorm sporer, hvis du kender svampen er til stede. En kombination af svampedræbende behandling og forebyggende metoder er nødvendige for at udrydde sporerne.

Instruktioner

Behandle svampen

•Mow græsplæne til en højde på mere end 3 inches. Svampen trives på fugt og fugtighed, så holde plænen kort til at tillade mere sollys ned i jorden.

•Mix bage pulver og vand. Brug en sprayflaske, dække området med blandingen. Bagepulver vil hjælpe med at trække fugt ud af svampen. Har du ikke bagepulver, bruge plain cornmeal uden vand, og sprede det over det inficerede område.

•Applicer en fungicid, der dræber ringorm sporer, hvis tilstanden fortsætter. Hvis du har kæledyr, Sørg for fungicid er pet-kammeratlig. Anvend granulet fungicider med en sprederen, og flydende fungicider med en vand slange sprøjte. Genansøge efter behov.

Forebyggende foranstaltninger

•Irrigate land til at sprede vand og forhindre det i at samle. Områder af græs eller jord tilbøjelig til at akkumulere store mængder vand når det regner eller græsplænen vandes er grobund for ringorm sporer.

•Kapacitet din græsplæne tidligt om morgenen at tillade nogen overskydende vand at fordampe i løbet af dagen før svampen har en chance for at vokse. Prøv at vande kun på dage, hvor temperaturen er varmt og solen skinner.

•Aerate jorden hvert år og fastlægger barkflis, hvor det er muligt. Når du anvender gødning i foråret og efteråret, bruge en gødning med svovl, da det fungerer som en naturlig fungicid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com