Hvordan at slippe af rotte slanger

November 26

De mange sorter af rotte slange er ikke giftig. I USA er den mest almindelige rotte snake sort rotte slange. Men hvis rotte slanger er uvelkomne, sikre, at dit hus og værftet er uinteressant for dem. Rotte slanger er tiltrukket af ethvert område, der har gnavere og insekter, deres vigtigste kilde til mad. I modsætning til mange andre slanger, rotte slanger har tendens til at holde stadig når en person går op til dem, ifølge Davidson College.

Instruktioner

•Sæt en fugtig store jute sæk nær hvor rotte slange er kendt for at være skjult. Slanger opsøge ofte skjulesteder og jute sække er ideelle, ifølge Colorado State University forlængelse. Kontroller regelmæssigt for at se, om slangen er i sækken. Hvis så, sætte på arbejdshandsker, afhente sækken og dump slange uden for. Selvom rotte slanger ikke er giftige, kan de bide. Seal op nogen åbninger omkring rotte snake's tidligere den. Hvis slangen skal flyttes straks, skal du gå til trin 2.

•Tag en kost eller rive og feje slange ind i en stor spand, helst en mere end 5 gallon store. Tage rotte snake udenfor og frigivelse, derefter forsegle alrummet.

•Fjernelse alle mad kilder til rotte slanger at forhindre dem i at vende tilbage. Rydde op mad spild, slippe af med højt græs, blade bunker og sten bunker. Trimme buske og buske så bladene ikke knus jorden, fordi det skaber et skjulested for både gnavere og rotte slanger. Forsegle alle revner eller åbninger i kældre, Vinduer eller under dæk.

Tips & advarsler

  • Ingen pålidelige sorte rotte slange repellanter er tilgængelige, efter Colorado State University forlængelse. Rotte slanger producere ofte en dårlig lugt, når de trues. Denne lugt er harmløse.
  • Sort rotte slanger vil ryste enderne af deres haler i en god efterligning af en klapperslange.
  • Aldrig tilgang eller fjerne en vild slange, medmindre du er positiv, det ikke er giftige.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com