Hvordan at slippe af Sand gedehamse i din værftet

March 11

Hvordan at slippe af Sand gedehamse i din værftet

Den sand hornet, vespa cabro – også kendt som brun hornet, europæiske hornet og kæmpe hornet – er sociale insekter med organer 3/8-til1 1/2-inches lang og er ofte forveksles med gul jakker på grund af deres gul og sort farve. De findes i det sydlige Massachusetts, mod syd til Georgien og vest til Indiana som regel i skove, men lejlighedsvis i udhuse. Queens overvintre og genetablere en ny rede hvert forår. De øvrige medlemmer af kolonien dø når temperaturer får kolde. Sand gedehamse, vigtige pest control insekter, foder på mange haven problem insekter men også nyde sukkerholdig, sød saft og saps. De spiser huller i moden frugt og kan findes summende rundt i bunden af frugttræer. Selv om ikke konfronterende, vil de stikke hvis truet. Kontrol er nødvendig omkring mennesker med allergi over for deres venom.

Instruktioner

•Anvend en god hveps og hornet spray til at dræbe reden. Vent indtil aften da fleste af insekterne bliver inde. Brug en spray med en vifte af 10-15 fødder så du ikke behøver at komme for tæt.

•Indstil op en stige Hvis reden er overhead, så du kan spray direkte på det i stedet for op i luften. Bære fuld længde bukser og langærmet skjorte. Beskyt dig selv mod vred gedehamse på nogen anden måde du finder det hensigtsmæssigt, herunder iført handsker og øjen beskyttelse.

•Tape et stykke rødt plastik over en lommelygte, hvis du bruger en. Hornets vil gå direkte til lyset, medmindre du dække det. Sand gedehamse kan ikke se rødt.

•Spray nest indtil det er mættet og derefter forlade området. Inspicere reden næste dag eller som dusk falls at se hvis flere insekter forsøger at indtaste den. Hvis du ser flere gedehamse, spray i reden igen. Det kan tage op til tre gange til helt udrydde gedehamse.

•Rengør op i reden og disponere over det når du er sikker på insekter er døde. Reden er fuld af toksiner og du gider ikke vilde dyr eller kæledyr til at komme i kontakt med giften.

Tips & advarsler

  • Disse insekter er gavnligt så vidt muligt prøve at leve med dem. Når udendørs dækker mad og rydde op spild. Prioritere sanitet og rydde op faldt frugt træer. Dette vil forhindre deres tilstedeværelse til en vis grad.
  • Forsøg ikke at tage på en hvepserede selv hvis du har en allergi over for deres venom. Kalde en professionel service for at fjerne skadedyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com