Hvordan at slippe af skadedyr på Brugmansia

July 15

Hvordan at slippe af skadedyr på Brugmansia

Engletrompet er en blomstrende plante hjemmehørende i Sydamerika. Der er to typer af brugmansia i naturen: varme vejr og koldt vejr. Uanset hvilken type du vokser, kan du enig med andre "brug" fans, det er de spektakulære blomster, der tiltrækker dig til anlægget. Engletrompet, både varme og kolde vejr typer, er underlagt de samme skadedyr som andre havens blomster.

Instruktioner

•IDENTIFY skadedyr. Hvis det ligner en lille grøn orm, kan det være ormen kål. Mikroskopiske rød til brun edderkopper er spider mider. Klynger af små grønne bugs kan være bladlus. Hvis du er i tvivl om hvilken insekt infesting dit brugmansia, tage et eksemplar til din county kooperative udvidelse kontor for identifikation.

•Pick off skadedyr, der er store nok til at håndtere, som ormen kål og slippe dem i en spand vand som du har føjet en spiseskefuld af flydende opvaskemiddel.

•Spray brugmansia med en stærk eksplosion af vand fra slangen. Dette trin vil undertiden tage sig af små spider mite og bladlus angreb. Sørg for at spray undersiden af bladene samt overflade.

•Spray brugmansia med insekticid sæbe. Læse etiketter, som du shoppe for sæbe for at sikre, at det du køber er sikker for dit anlæg. Hvis du er i tvivl, sprøjte et blad og vente 24 timer. Hvis det viser sig at være sikker, spray produktet direkte på skadedyr, indtil de er dækket. Du skal gentage ansøgningen ifølge pakke retninger, for tre til fire uger at bryde livscyklus af skadedyr såsom spider mider.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com