Hvordan at slippe af skorpioner naturligt

May 3

Hvordan at slippe af skorpioner naturligt

Skorpioner er irriterende og potentielt farlige skadedyr, der kan gøre deres vej ind i boligen og kravle ind i sprækker, og de kan være en ubehagelig overraskelse, hvis du tilfældigvis til at gå rode rundt for noget på det forkerte sted. Skorpioner trives i tørre, tørre klimaer og er især udbredt i det sydvestlige USA. Du kan drage fordel af et par metoder til at slippe af skorpioner i og omkring dit hjem, selv hvis du ikke ønsker at bruge en masse kemikalier til at gøre dette.

Instruktioner

•Mow din græsplæne jævnligt og holde træer og buske trimmet så de ikke nå væggene i dit hus. Rydde op i woodpiles og andre rodet rundt i hjemmet, som skorpioner elsker at søge skygge i dem.

•Undersøg dit hus grundigt for ethvert muligt entry point. Forsegle alle revner, du finde omkring døre, vinduer og langs foundation på bygningen med caulk til mindre rum og skærme til større huller.

•Practice god hygiejne i dit hus for at holde kakerlakker fra at tage bopæl og klart ud hvilken som helst spider webs. Måde, Skorpionen har ingen mad og ingen grund til at komme ind i dit hjem.

•Sæt lim fælder omkring dit hus. Dette vil fange scorpions uden at dræbe dem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com