Hvordan at slippe af slange angreb

May 31

Hvordan at slippe af slange angreb

Slange angreb kan være skræmmende, især når slange angreb omfatter giftige slanger. At slippe af med slanger kan være en vanskelig opgave, da der er mange forskellige miljømæssige faktorer, der kan bidrage til overbefolkning af slanger i dit område. Mens et par her eller der er altid forventes, er en faktiske slange angreb for meget for de fleste mennesker til at håndtere. Læs videre for trin for trin tips, der vil hjælpe dig eliminere størstedelen af faktorer, der skaber en overbefolkning af slanger.

Instruktioner

•Tag på et par tunge støvler for beskyttelse, som du bliver nødt til at tage et kig på din ejendom og de områder, der slanger synes at kunne lide mest. Dette vil give dine fødder og underben nogle beskyttelse mod giftige slangebid.

•Indstil hvilke typer af slanger er en del af slange angreb på din ejendom. Forskellige slanger har forskellige fødekilder og husly præference. Du kan blive oversvømmet med tyr slanger, hvis der er tonsvis af gophers i området, f.eks. Har denne viden vil hjælpe dig med at finde ud af den bedste strategi for at komme i slangerne.

•Look for en "foretrukne vækststeder." For eksempel, hvis du har bunker af sten og høje ukrudt omkring ejendommen, er disse begge levesteder, som slanger nyde, især hvis der er en vandforsyning tæt ved. Det samme kan siges om usoigneret hække. En af de mest effektive måder at slippe af med en slange angreb er at identificere slanger foretrukne miljøer, derefter ændre miljøet at gøre dem mindre tiltrækkende. Hvis du vil skille rock bunker, være meget omhyggelig og tunge handsker.

•Kerosene er upopulær hos slanger. Du bør aldrig dosis en stor del af ejendommen med det, bruge en lille smule omkring klippeformationer kan være en god måde at modvirke slanger fra nærmer sig. Andre mennesker kan lide at bruge elektroniske slange repellers på samme måde, placere dem i områder, der normalt ville tjene som slange krisecentre til at gøre disse krisecentre mindre tiltrækkende.

•Få slippe af fødevareforsyningen. Hvis du har en masse gophers, slippe af med gophers og slangerne vil forlade. Mus hader mynte. Dyrke mynte kviste omkring ejendommen og se hvis der slipper af slangerne. Måske når musene forlader, så vil den slange angreb.

•Hold slange venlige miljøer så langt væk fra hus som muligt og holde bevare ejendommen. En græsplæne, der er konsekvent mejet uden ukrudt eller kompost bunker ikke gonna gøre en slange komfortable.

•Consider biologiske muligheder. I Australien, vil perlehøns feed af slanger, samtidig med at høge og ugler også feed på dyrene. Nogle katte vil angribe mindre slanger, mens Jack Russell Terriers er hurtig små hunde, der hader slanger. Alle disse kan give en måde at holde befolkningens slange i skak.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en kombination af disse strategier vil ofte give de bedste resultater.
  • Tilbringe en masse tid på at identificere hvilke fødevarer kilder og hvilke miljøfaktorer tiltrækker slanger, da disse to faktorer tegner sig for størstedelen af slange skadedyrsangreb.
  • Kan ikke håndtere giftige slanger. Ringe i professionelle.
  • Ikke bruge møl bolde eller kemiske slange afskrækningsmidler, som mange af dem ikke virker, og næsten alle af dem har giftige kemikalier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com