Hvordan at slippe af slanger i vedbend

April 23

Hvordan at slippe af slanger i vedbend

Slanger er gener dyr, at skræmme mange mennesker, selv om slangerne sig selv er nogen fare. Der er flere måder at slippe af med slanger og afskrække dem fra at komme tilbage til at besøge din værftet, haven eller dekorative vedbend, hvor de kan lide at skjule. Nogle af disse indebærer kommercielle kemikalier, så tænke over, hvilken indstilling er bedst for dig og din familie før du bruger noget, der kan være skadelige for børn eller kæledyr.

Instruktioner

•Hold dit græs mejet da slanger foretrækker at leve i ukrudt, der tilbyder beskyttelse fra elementerne og andre farer. Kigge efter slange huller i din værftet, mens græsslåning og læg nogle snake frastødende ned i hullet. Find snake frastødende på din haven butik og Følg fabrikantens brugsanvisning.

•Scatter mølpose til ivy. Gøre dette på en varm, tør dag. Prøv at få mølpose under ivy blade, hvor slangerne live, i stedet for bare at lade dem lå på toppen. Tilføje flere mølpose hver to til tre uger for at holde slangerne fra kommer tilbage.

•Consider fik en hund. Indrømme jeres hund hen til gennemstrejfe omkring din værftet hvis det er muligt at finde og skræmme slangerne væk. Placer din hundehus tæt på ivy, hvis der er snor love i dit område for at modvirke slanger fra at tage ophold der.

•Brug ikke barkflis under din ivy planter. Husk, at mens barkflis holder på fugt til dine planter, det tilskynder også til slanger at gøre boliger der. Rør barkflis med en pitchfork på ugebasis, hvis du bruger muld under og omkring din vedbend.

•Opkald til en exterminator hvis slange problemet forværres. Har ham fysisk fjerne alle slanger og derefter spray en frastødende på ivy at holde nye slanger fra kommer tilbage.

Tips & advarsler

  • Hvis du har små børn, være forsigtig med hvad slange behandling bruger du. Holde børn fra alle kemikalier og områder af din værftet hvor du bruger dem.
  • Katte arbejde lige så godt som hunde når det kommer til at slippe af med slanger. Også, hvis du bor i byens grænser eller hvor som helst der er snor love for hunde, katte give dig en anden mulighed da de er gratis at strejfe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com