Hvordan at slippe af snudebiller på frugttræer

October 26

Hvordan at slippe af snudebiller på frugttræer

Snudebiller gå under flere navne: Sri Lanka weevil, asiatiske grå weevil eller Myllocerus. Uanset moniker er weevil en ødelæggende skadedyr, der invaderer mange typer af frugttræer og prydplanter. Larver og voksne insekt æder de blade og frugter, forårsager udhugning af løv og tidlig nedkastning af små frugter. Større frugter, der giver næring til snudebiller bliver forurenet og ikke egnet til konsum. Slippe af snudebiller på frugttræer gennem en kombination af kemisk og kulturelle kontrol.

Instruktioner

•Treat af frugt træer med pesticider tidligt i vækstsæsonen. Den første ansøgning bør svare til den tidsramme hvori kronblade falder ud af den bestøvede frugt. Sikkerhed, juridiske skik og effektiviteten af særlige kemikalier vil variere afhængigt af din geografiske placering og type af træ. Kontroller mærkningen for formler, der er sikre for frugt afgrøder. Behandle ifølge etiketten instruktioner.

•Applicer en anden runde af kemikalier til frugttræer, der påvirkes af snudebiller, når frugten er i split-shuck fase. Når frugt opdeler shuck, begynder kødet af udvikle frugt at omgive skallerne fra som det vokser. Giver kemisk bekæmpelse i denne fase sikrer at weevil larver elimineres før at blive fanget inde--mens stadig fodring--den voksende frugt. Nogle frugttræer, som blommer, kan kræve, at sprøjtning hver to uger til at styre befolkningens weevil.

•Trap voksen snudebiller i løbet af natten til nem fjernelse og minimere brugen af pesticider. Bolden op avis og kile i skridtet af træ, hvor mere end én vigtigste gren eller afsnit møder. Snudebiller kan vandre ind i avisen, bliver hængende og være stand til at fjerne sig fra fælden. Kassér avisen hver morgen i en forseglet affaldssæk bin eller værftet.

Kil weevil befolkningen i plantagen gennem regelmæssig tilling eller disking af jorden. Vende jorden ødelægger larver eller puppe, de umodne versioner af weevil, før de kan angribe frugttræer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com